Огляд на HealthForce Superfoods, Chlorella Manna, Хлорелла Манна,

HealthForce Superfoods, Chlorella Manna

Огляд на HealthForce Superfoods, Chlorella Manna, Хлорелла Манна, 300 г

HealthForce Superfoods, Chlorella Manna

Опис

Хлорелла Манна (Chlorella sorokiniana)-прісноводна одноклітинна зелена водорость і є одним з найбагатших джерел відомого хлорофілу, що пояснює його насичений зелений колір. Ця сертифікована органічна хлорелла вирощується на відкритому повітрі на Тайвані і готується за допомогою вакуумного диференціального методу тиску, що забезпечує засвоюваність і більш ніж 90% руйнування клітинної стінки. Хлорела - єдина рослина на планеті, яка може в чотири рази збільшити своє зростання менш ніж за один день завдяки фітонутрієнту, відомому як фактор росту хлорели, який виробляється під час фотосинтезу. CGF міститься в ядрі хлорели і містить амінокислоти, бета-глюкани, нуклеїнові кислоти, пептиди та полісахариди.

HealthForce Superfoods - це низове підприємство, яке незалежно належить та управляє цілою ботанічною компанією з виробництва продуктів харчування. Ми пропонуємо різноманітну та дійсно ефективну лінію продуктів, натхненну неймовірною симбіотичною силою рослин. Наша місія підживлюється пристрастю до чистоти та співпраці, орієнтованої на серце, з міцною основою служіння та доброчесності. Ми пишаємося тим, що пропонуємо чисті, етично вироблені продукти, покликані допомогти вам процвітати у сучасному світі.

"Бажаю тобі завжди міцного здоров'я та щастя!" - Д -р Джамет Шерідан - натуропат та дослідник фітотерапії

Рекомендоване використання

Почніть з 1/4 чайної ложки і повільно дійте до однієї чайної ложки на день або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника. Споживайте зі свідомим, позитивним наміром.

Інші інгредієнти

Хлорела зі зламаною клітинною стінкою ♦ ∞ (Chlorella sorokiniana UTEX 1230).

♦ Органічний

∞TruGanic

Склад:
Розмір порції: прибл. 1 чайна ложка (1,5 г)
Порцій в контейнері: 233
Сума на порцію:%Щоденна вартість
Калорії5
Всього жиру0 років0%
Натрію0 мг0%
Загальний вуглевод0%
Білок1 рік
Залізо2,4 мг12%
Картопля.10 мг
HealthForce Superfoods, Chlorella Manna, Хлорелла Манна, 300 г
(5)
3034 грн
Доставлення