Огляд на Vitamin D3 with Coconut Oil, Вітамін D3 5000 МО, 360 кап

Sports Research, Vitamin D3 With Organic Coconut Oil 5000 IU

Огляд на Vitamin D3 with Coconut Oil, Вітамін D3 5000 МО, 360 капсул

Sports Research, Vitamin D3 With Organic Coconut Oil 5000 IU

Опис

SR Вітамін D3 з кокосовою олією забезпечує таку ж біологічно активну форму вітаміну D, яка природно виробляється в організмі під впливом прямих сонячних променів, без ризику незахищеного впливу UVA та UVB. Щоденне споживання вітаміну D3 має важливе значення для засвоєння кальцію та підтримки здоров’я кісток та зубів.

Рекомендоване використання

Як дієтичну добавку, здорові дорослі приймають 1 рідку м’яку таблетку щодня з їжею. Найкраще, якщо приймати за призначенням кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти

Кокосова олія, капсула з м'якими гелями (кошерний желатин, рослинний гліцерин, що не містить гмо, очищена вода).

Попередження про алерген: містить горіхи дерева (кокос).

Не виробляється з: молока, яєць, риби, ракоподібних молюсків, арахісу, пшениці, сої або клейковини. Виробляється на сторонньому, перевіреному та зареєстрованому підприємстві, сумісному з цГМФ, яке може переробляти інші продукти, що містять ці алергени або інгредієнти.

Містить кокосове масло: Капсули можуть виглядати «мутними» через унікальний напівтвердий стан кокосової олії при кімнатній температурі.

Попередження

Увага: Зберігати в недоступному для дітей та домашніх тварин місці. Перед використанням цього продукту проконсультуйтесь з кваліфікованим медичним працівником, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, діагностували захворювання або приймаєте ліки за рецептом. Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання. Не використовуйте, якщо запобіжна ущільнення пошкоджено або відсутнє. Зберігати при кімнатній температурі, у сухому місці. Захищайте виріб від надмірного нагрівання, замерзання, вологості та світла.

Склад:
Розмір порції: 1 рідкий софтгель
Обслуговування в контейнері: 360
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін D3 (як холекальциферол з ланоліну)125 мкг (5000 МО)625%