Огляд на Gaia Herbs, Kids Black Elderberry Syrup, Сироп з Бузини,

Gaia Herbs, Kids Black Elderberry Syrup Alcohol-Free Formula

Огляд на Gaia Herbs, Kids Black Elderberry Syrup, Сироп з Бузини, 90 мл

Gaia Herbs, Kids Black Elderberry Syrup Alcohol-Free Formula

Опис

Gaia Herbs забезпечує безпрецедентну відстеження, перевіряючи кожен продукт. Чистота - Тримайте її в чистоті Усі продукти перевіряються на наявність пестицидів, мікробів та важких металів. Цілісність - зберігайте її справжньою Перегляньте доказ на Meetyourherbs.com, першій у світі платформі для відстеження трав. Потенція - тримайте її міцною Концентровані екстракти забезпечують смачний і зручний спосіб отримати щоденну дозу трав. Партнерство взаємних переконань Сироп чорної бузини виробляється в Тоскані, Італія, компанією Aboca, лідером трав’яних добавок у Європі з 1978 р. Партнерство Gaia Herbs з компанією Aboca породжується взаємною вірою у сталий розвиток продукції, відданістю якості та глибокою повагою до науки та природа працює в злагоді.

Рекомендоване використання

Вік 1-3: ½ чайної ложки щодня

Вік 4-11: 1 чайна ложка щодня Для додаткової підтримки приймати 2 рази на день. Перед використанням добре струсіть. Після відкриття поставити в холодильник.

Інші інгредієнти

Органічний тростинний цукор, вода, органічний мед та лимонний сік (для збереження свіжості).

Попередження

Цей продукт містить мед - не призначений для застосування у дітей до 1 року. Якщо ваша дитина хворіє або приймає ліки, перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Використовуйте тільки відповідно до вказівок на етикетці. Не використовуйте, якщо ущільнення кришки пошкоджено. Зберігати подалі від дітей.

Склад:
Розмір порції: вік 1-3/½ чайної ложки (2,5 мл)/вік 4+/1 чайної ложки (5 мл)
Порції в контейнері: вік 1-3 Приблизно 36 / Вік 4+ Приблизно 18
 Сума на порцію Віки 1-3%DVСума на порцію Вік 4+%DV
Калорії1020
Загальний вуглевод2 роки1%*4 роки2%
Всього цукрів2 роки4 роки
Включає додані цукри2 роки8%*4 роки8%
Концентрат фруктового соку чорної бузини (Sambucus nigra) ▲476 мг951 мг
Екстракт плодів ацероли ▲50 мг101 мг
*Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті на 1000 калорій. Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2000 калорій. † Щоденна вартість (DV) не встановлена. ▲ = Сертифікований органічний інгредієнт