Огляд на Klaire Labs SFI, Biospora, Пробіотики Біоспора, 120 капс

Klaire Labs SFI, Biospora Probiotic 2 Billion CFU

Огляд на Klaire Labs SFI, Biospora, Пробіотики Біоспора, 120 капсул

Klaire Labs SFI, Biospora Probiotic 2 Billion CFU

Опис

BioSpora — це потужна, гіпоалергенна суміш генетично сертифікованих штамів Bacillus coagulans і B. subtilis, створена для забезпечення унікальної пробіотичної підтримки здорової шлунково-кишкової та імунної функції. Спороутворюючі бацили часто називають ґрунтовими мікроорганізмами через їх всюдисущу присутність у землі. Після виділення з шлунково-кишкового тракту людини спороутворюючі бацили довго вважалися тимчасовими бактеріями. Проте поточні дослідження показують, що види Bacillus присутні в шлунково-кишковому тракті у більшій кількості, ніж це можна пояснити лише прийомом. Проростання спор Bacillus у тонкій кишці людини та тимчасова колонізація вважаються частиною нормального життєвого циклу людини. -асоційовані види Bacillus, що забезпечують специфічні стимули для здорового розвитку та функціонування ШКТ та імунної системи. Кожна капсула BioSpora забезпечує загалом 2 мільярди КУО спор B. coagulans і B. subtilis, позитивно ідентифікованих за допомогою незалежного секвенування гена рибосомальної РНК 16S. Спори стійкі до екстремальних температур, ультрафіолетового випромінювання, розчинників, перекису водню та ферментів. Спори протистоять шлунковій кислоті та проростають у тонкому кишечнику протягом 6 годин після прийому. Проковтнуті B. coagulans і B. subtilis залишаються в шлунково-кишковому тракті людини до 7 днів після вживання. BioSpora рекомендується для посилення підтримки нормального шлунково-кишкового тракту та імунної функції. Він сертифіковано не містить казеїну, глютену та сої. BioSpora не вимагає охолодження.

Офіційний сайт: https://klaire.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула. Порції в упаковці: 120 кількостей на порцію / Пробіотична суміш (2 мільярди КУО) на основі целюлози 260 мг / * Bacillus coagulans Bacillus subtilis*Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода) та порошок кокосової олії. Не містить таких поширених алергенів: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен, соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Вироблено відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

1 капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному, сухому місці. місце (59°F-85°F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби