Огляд на MRM, CoQ-10 L-Carnitine, Коензим CoQ-10 L-Карнітин, 480

MRM Nutrition, CoQ-10 L-Carnitine Orange-Vanilla

Огляд на MRM, CoQ-10 L-Carnitine, Коензим CoQ-10 L-Карнітин, 480 мл

MRM Nutrition, CoQ-10 L-Carnitine Orange-Vanilla

Опис

CoQ-10 має вирішальне значення для роботи серця, печінки та нирок, оскільки він підтримує стабілізацію клітинної мембрани та діє як антиоксидант, на додаток до виробництва енергії. У ході клінічних випробувань було показано, що L-карнітин підтримує здоров’я серцево-судинної системи, починаючи з його здатності сприяти очищенню жирів з крові та потрапляючи в мітохондрії, енергетичний центр клітин. Було також показано, що L-карнітин підтримує ріст м’язів, управління вагою та здоров’я печінки. Ця комбінація CoQ-10 та L-карнітину має важливе значення для роботи серця (серцевого м’яза) та корисного ліпідного профілю крові. Тепер MRM пропонує цю чудову амінокислоту в передовій системі доставки рідини для оптимального поглинання.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 столовій ложці на день під час їжі або відповідно до рекомендацій вашого кваліфікованого лікаря. Після відкриття поставити в холодильник.

Інші інгредієнти

Очищена вода, рослинний гліцерин, лимонна кислота, екстракт листя стевії, ксантанова камедь, натуральні ароматизатори апельсина/алтея/ванілі/ананасу, бензоат калію (для свіжості) та сорбат калію (для свіжості).

Не містить інгредієнтів молока, яєць, арахісу, горіхів, риби, молюсків, сої, пшениці, глютену або дріжджів.

Склад:
Розмір порції: 1 столова ложка (0,5 жидкої унції)
Порцій в контейнері: 32
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Калорії15 
Загальний вуглевод4 роки1%
Цукри0 років*
Вітамін В5 (у вигляді пантотенату кальцію)5 мг100%
Коензим Q-10 (як убіхінон)100 мг*
L-карнітин1000 мг*
*Денна цінність не встановлена.