Огляд на Kirkman, PQQ 20 mg, Пірролохінолінхінон 20 мг, 30 капсул

Kirkman, PQQ Pyrroloquinoline Quinone 20 mg Hypoallergenic

Огляд на Kirkman, PQQ 20 mg, Пірролохінолінхінон 20 мг, 30 капсул

Kirkman, PQQ Pyrroloquinoline Quinone 20 mg Hypoallergenic

Опис

PQQ (пірролохінолін хінон) 20 мг PQQ — це поживна речовина, яка вважається останнім досягненням у галузі мітохондріальної біоенергетики. У 2010 році дослідники виявили, що він не тільки захищає мітохондрії від окисного пошкодження, але також стимулює ріст свіжих мітохондрій. Вчені також виявили, що PQQ має надзвичайну молекулярну стабільність, яка дозволяє йому здійснювати тисячі переносів електронів без молекулярного розпаду. Недавні дослідження показали, що він особливо ефективний у нейтралізації всюдисущих супероксидних і гідроксильних радикалів, що може зробити його більш ефективним, ніж інші поживні речовини з антиоксидантною активністю, у підтримці виробництва мітохондріальної енергії. Останні дослідження також показують, що PQQ є потужним фактором росту рослин. бактерій і вищих організмів. У дослідженнях на тваринах суб’єкти, позбавлені PQQ, продемонстрували затримку росту, ослаблену імунну систему, погіршену репродуктивну здатність і менше мітохондрій у їхніх тканинах.

Офіційний сайт: http://www.kirkmangroup.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 30% на порцію/ %DV PQQ (піролохінолін динатрієва сіль) 20 мг/ добова норма не встановлена ​​Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (гіпромелоза та вода)‚ Гіпоалергенний діоксид кремнію, не містить глютену з: Молоко‚ Яйця‚ Риба‚ Молюски‚ Горіхи‚ Арахіс‚ Пшениця або Соя cGMP Гіпоалергенний Безглютеновий

Дозування

Приймайте по одній капсулі щодня або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати в прохолодному‚ сухому місці та щільно закупорити. Зберігати в недоступному для дітей. Цей продукт найкраще засвоюється при прийомі з жирними кислотами.

Алергія / Дієтичні потреби