Огляд на Doctor's Best, L-Glutamine Powder, Глутамін, 300 г

Doctor's Best, Pure L-Glutamine Powder

Огляд на Doctor's Best, L-Glutamine Powder, Глутамін, 300 г

Doctor's Best, Pure L-Glutamine Powder

Опис

Найкращий порошок Глутаміну Doctor's містить глютамін, амінокислоту, яка є будівельним матеріалом білка. Глютамін найчастіше використовується для підтримки росту м’язів, скелетних м’язів та спортивної витривалості. Доповнення Глутаміном дозволяє організму настільки необхідні амінокислоти, щоб збільшити зволоження м'язів. Це важливий процес в організмі, який підтримує відновлення м’язів після тренувань високої інтенсивності.

Рекомендоване використання

Використання для дорослих: Додайте 1 ложку до 8 унцій соку або протеїнового коктейлю і добре перемішайте. Для досягнення найкращих результатів випивайте за 1 годину до тренування. Повторіть процедуру після тренування або перед сном або за рекомендацією лікаря, поінформованого про харчування.

Інші інгредієнти

Жодного.

Попередження

Уникайте використання під час вагітності, годування груддю або у вас проблеми з печінкою. Якщо ви чутливі до глутамату натрію (MSG), ви можете бути чутливі до глутаміну, оскільки організм перетворює глутамін у глутамат. При тривалому прийомі L-глутаміну рекомендується доповнювати його вітамінами групи В.

Примітка: Може статися осідання вмісту, що може спричинити незначні зміни в кількості порцій.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Склад:
Розмір порції: 1 ложка (= 5 грам)
Порцій в контейнері: приблизно 60
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Глутамін5 років
†Денна цінність не встановлена.
Doctor's Best, L-Glutamine Powder, Глутамін, 300 г
(5)
948 грн
Доставлення