Огляд на Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune, Колоїдне с

Sovereign Silver, Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune Support Spray Ages 4+ 10 PPM

Огляд на Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune, Колоїдне срібло, 59 мл

Sovereign Silver, Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune Support Spray Ages 4+ 10 PPM

Опис

Чому імунна підтримка срібла для дітей?

Ми знаємо, що важко змусити дітей приймати добавки. Хіба не було б добре мати імунний продукт, який на смак нагадує воду? Багато дітей часто називають Sovereign Silver Kids чарівною водою!

Ми створили чудову імунну добавку для здорового розвитку дитини:Sovereign Silver Kids зробить вашу дитину щасливою і дасть вам спокій, знаючи, що ваша дитина отримує найкращу імунну підтримку. Ти знав? Срібло використовується більше 2400 років для захисту здоров'я людини. Це природний елемент, який можна знайти в цільних зернах, їстівних і лікарських грибах, молоці ссавців, джерельній воді, морській воді та водопровідній воді. "Наша технологія робить найменші коли -небудь побачені частинки з майже ідеальною дисперсією ... і абсолютно безпечною концентрацією, яка перевершує продукти з набагато більшою часткою проміле". - Стівен Л. Квінто, засновник Чому біоактивний гідрозоль срібла? СейфЧисто Суверенне срібло містить лише два інгредієнти:У нас немає доданих солей або білків, які роблять інші продукти зі срібла менш ефективними. Наш продукт упакований у скляні пляшки, що не вилуговуються, ніколи не пластикові. Ефективний Якщо срібло не заряджене позитивно, воно не є біоактивним. Суверенне срібло містить більше 98% біоактивного срібла, що робить його експоненціально потужнішим за інші марки, які містять лише 10% позитивно зарядженого срібла. Суверенне срібло також має безпрецедентний розмір частинок всього 0,8 нанометрів, що дозволяє організму легко поглинати і виводити.

Рекомендоване використання

Найкраще потримати під язиком 30 секунд, а потім ковтати.

Для дітей від 4 років і старше:

Вага фунтів (кг)Дозування †
35-49 (16-22)7 розпилювачів
50-69 (23-31)10 обприскувань
70-89 (32-40)15 обприскувань
90+ (41+)22 розпилення

Рекомендації:

Технічне обслуговування: раз на день. Зміцнення імунітету: 3 рази на день. Довготривала імунна підтримка: 5 разів на день. Короткочасна імунна підтримка: 7 разів на день.

† Відповідно до EPA (CASRN 7440-22-4), щоденна оральна контрольна доза орального срібла (RfD), що застосовується до 10 ppm, можна безпечно вживати 178 850 порцій протягом 70 років.

Інші інгредієнти

Очищена вода фармацевтичного класу (USP-NF).

Виготовлено на заводі, сертифікованому GMP.
Склад:
Розмір порції: 7 спреїв (1,2 мл)
Порцій в контейнері: 49
 Діти від 4 років і старше (7 розпилень) 
Срібло12 мкг 
Щоденна вартість (DV) не встановлена.
Kids Bio-Active Silver Hydrosol Daily Immune, Колоїдне срібло,...
(5)
757 грн
Доставлення