Огляд на Collagen Peptides Matcha, Колагенові пептиди, 228 г
Гідролізовані пептиди колагену та матча від SR містять 10 г низькомолекулярних пептидів, а також повних 2 г японського зеленого чаю матча преміальної якості. Ця функціональна суміш містить кофеїн і L-теанін природного походження♦.
характеристики.
♦ Кожна порція містить приблизно 60 мг кофеїну та 20 мг L-теаніну. Обидва інгредієнти природного походження. Значення можуть дещо відрізнятися залежно від партії.
Напої. Розмішайте в гарячій воді, щоб отримати чашку заспокійливого чаю, або збийте з вашим улюбленим молоком, щоб приготувати лате.
Суміші. Додайте до протеїнових коктейлів або смузі, щоб поласувати смачненьким уранці.
Страви. Вмішуйте в тісто для випічки й енергетичні кульки, щоб додати чай матча та колаген до будь-яких ласощів.
Здоровим дорослим слід щодня змішувати 1 мірну ложку дієтичної добавки з гарячою водою або улюбленим молоком, щоб приготувати чашку заспокійливого чаю матча з колагеном.
Корисна порада. Пептиди колагену злипаються в холодній воді. Щоб насолодитися пептидами колагену в холодному напої, спочатку змішайте їх із рідиною кімнатної температури, а потім додайте лід.
Поживна цінність | ||
Розмір порції: 1 мірна ложка (12 г)^ | ||
Порцій в упаковці: 24 | ||
Кількість в 1 порції | % від добової норми | |
Калорії | 40 | |
Білки | 9 років | 0 % |
Натрій | 30 мг | 1 % |
Гідролізовані пептиди бичачого колагену | 10 років | |
Порошок із листя органічного зеленого чаю (Camellia sinensis) [матча] | 2 роки | |
Добову норму не визначено.^ 12 грамів в 1 мірній ложці — середнє значення. |
Типовий амінокислотний склад пепетидів колагену▲ | |
Аланін | 756 мг |
Аргінін | 693 мг |
Аспарагінова кислота | 405 мг |
Глутамінова кислота | 900 мг |
Гліцин | 2097 мг |
Гістидин | 81 мг |
Гідроксилізин | 135 мг |
Гідроксипролін | 1107 мг |
Ізолейцин | 108 мг |
лейцин | 234 мг |
Лізин | 297 мг |
Метіонін | 81 мг |
Фенілаланін | 144 мг |
Пролін | 1233 мг |
круто | 306 мг |
треонін | 171 мг |
Тирозин | 54 мг |
Валін | 198 мг |
Незамінні амінокислоти▲ Можуть виникати природні відмінності. |