Огляд на Coenzyme Q10 100 mg 60, Коензим Q10 100 мг, 60 желатинов

Natural Factors, Coenzyme Q10 100 mg

Огляд на Coenzyme Q10 100 mg 60, Коензим Q10 100 мг, 60 желатинових капсул

Natural Factors, Coenzyme Q10 100 mg

Опис

Найвищий сорт коензиму Q10 змішується в основі олії рисових висівок для посилення поглинання. Коензим Q10, також звані CoQ10 або убихінон, є природним речовиною, необхідною для виробництва клітинної енергії. Це також антиоксидант, який поглинає вільні радикали по всьому організму і бере участь у підтримці нормальної роботи серця. CoQ10 добре працює з витамином Е та іншими антиоксидантами.

Isura: Без ГМО: Документація ✔ Mass Spec: Лабораторно перевірено ✔

Рекомендоване використання

1 капсула 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Олія рисових висівок, софтгель (желатин, гліцерин, очищена вода, ріжкова); природний витамин Е.

Не містять штучних барвників, консервантів чи підсолоджувачів; немає молочних продуктів, крахмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі, горіхів дерев або ГМО.

Виготовлено природними факторами для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Попередження

Як і з будь-якою добавкою, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтеся завагітніти, або якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або очікуєте на операцію. Зберігати у недоступному для дітей.

Герметичний для захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення порушене. Для свіжості зберігайте у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції 1 м'який гель
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Коензим Q10 (убіхінон)100 мг 
Денна цінність не встановлена.