Огляд на Solgar, HY-C, Вітамін С, 250 таблеток

Solgar, HY-C Vitamin C Citrus Bioflavonoid Complex

Огляд на Solgar, HY-C, Вітамін С, 250 таблеток

Solgar, HY-C Vitamin C Citrus Bioflavonoid Complex

Опис

HY-C від Solgar містить 600 мг вітаміну С у поєднанні з 175 мг цитрусових біофлавоноїдів, які включають рутин і гесперидин, а також 25 мг плодів шипшини. Вітамін С є водорозчинною поживною речовиною з антиоксидантними властивостями та відіграє важливу роль у підтримці імунної функції. Кожна порція таблетки HY-C забезпечує синергетичну підтримку для боротьби з вільними радикалами. Вільні радикали, які можуть спричинити передчасне старіння. 

Використання

Як дієтичну добавку для дорослих приймайте по одній (1) таблетці до трьох разів на день, бажано під час їжі або за вказівкою лікаря.

Композиція

L-аскорбінова кислота, дикальцій фосфат, мікрокристалічна целюлоза, рослинна стеаринова кислота, діоксид кремнію, рослинна целюлоза, порошкоподібна основа (люцерна [вся рослина], ацерола [плід], ламінарія [вся рослина], петрушка [повітряна], плоди шипшини [плоди] , крес-салат [ціла рослина]), рослинний гліцерин.

Без: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дріжджів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів і барвників.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію%DV
Вітамін С600 мг667%
Цитрусовий біофлавоноїдний комплекс100 мг 
Рутина50 мг 
Гесперидиновий комплекс25 мг 
Шипшина (плоди)25 мг 
Добова норма (DV) не встановлена
Solgar, HY-C, Вітамін С, 250 таблеток
(5)
   
Відсутній товар