Огляд на Life Extension, Low Dose Vitamin K2, Вітамін K2 45 мкг,

Life Extension, Low Dose Vitamin K2 MK-7 45 mcg

Огляд на Life Extension, Low Dose Vitamin K2, Вітамін K2 45 мкг, 90 капсул

Life Extension, Low Dose Vitamin K2 MK-7 45 mcg

Опис

Вітамін K необхідний для щільності кісток і здоров'я серця. Він допомагає підтримувати здорову щільність кісткової тканини, сприяючи транспортуванню кальцію з кровотоку в кістку. Білки, що регулюють кальцій в артеріях, також потребують вітаміну К.

Дослідження показують, що високе споживання вітаміну K2 відповідає кращому здоров’ю артерій.

Переваги низької дози вітаміну К2

Велика кількість клінічних даних показує, що вітамін К відіграє вирішальну роль у підтримці здорової щільності кісткової тканини, сприяючи транспортуванню кальцію з крові в кістки.

Вітамін К і здоров'я артерій

Вітамін K також потрібен для матричного Gla-протеїну (MGP) та інших білків, що регулюють кальцій, у ваших артеріях. MGP потребує вітаміну К для належного функціонування. Без достатньої кількості вітаміну K неактивний MGP може накопичуватися в артеріях, дозволяючи кальцію зв’язуватися з артеріальною стінкою.

З віком особливо важливо підтримувати достатній рівень вітаміну К для здоров’я артерій і кісток. Адекватне споживання вітаміну К є життєво важливим для здорової щільності кісток у жінок у постменопаузі.

Довготривалі менахінони вітаміну К2

Вітамін K2 (група споріднених сполук, які називаються менахінонами) міститься в м’ясі, яйцях і молочних продуктах. K2 також певною мірою виробляється бактеріями в кишечнику людини, що забезпечує певну кількість вашої потреби у вітаміні K. Тим не менш, добавка вітаміну K є хорошою ідеєю, а K2 є ідеальним вибором.

Вітамін К у клінічних дослідженнях

Дослідження на людях показують, що біодоступність вітаміну K2 в 10 разів більша, ніж K1. Крім того, вітамін K2 залишається біологічно активним в організмі набагато довше, ніж K1. Наприклад, ваша печінка фільтрує вітамін K1 з вашої системи протягом восьми годин. Але вимірювані рівні K2 (MK-7) були виявлені через 72 години.

Роттердамське дослідження серця, широкомасштабне, добре контрольоване клінічне випробування, яке відстежувало 4800 учасників протягом семи років, показало, що учасники, які споживали найбільшу кількість вітаміну K2 у своєму раціоні, відчули кращий стан серцево-судинної системи, ніж люди, які споживали найменшу кількість. Високе споживання вітаміну K2 також відповідало нижчим рівням накопичення кальцію в аорті.

Інші дослідження підтверджують роль K2 у зміцненні артеріального здоров’я — клінічне випробування за участю жінок у постменопаузі показало, що MK-7 підтримує 50-відсоткове покращення неактивних рівнів MGP і покращує гнучкість артерій.

Рекомендоване використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Тригліцериди середнього ланцюга, желатин, гліцерин, вода очищена, колір ріжкового дерева.

Попередження

Якщо ви приймаєте варфарин (кумадин) або подібні ліки, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. 

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію:% добової норми
Вітамін K2 (як трансменахінон-7)45 мкг38%