Огляд на Host Defense Mushrooms, Reishi, Гриби Рейши, 120 капсул

Host Defense Mushrooms, Reishi Supports A Healthy Heart

Огляд на Host Defense Mushrooms, Reishi, Гриби Рейши, 120 капсул

Host Defense Mushrooms, Reishi Supports A Healthy Heart

Опис

From the Forest, to our Farm, to YouРейші Host DefenseЦей популярний вид, який більше двох тисячоліть використовується в Азії, шанобливо називають «грибом безсмертя». Гриб рейші росте по всьому світу, переважно на листяних деревах. Цей гриб добре відомий своїми тонізувальними властивостями для підтримки загального гарного самопочуття та бадьорості.

У формулі Host Defense із рейші використовується активований, оптимально висушений сертифікований органічний грибний міцелій із повним спектром складників: > 55 % (550 мг в 1 порції) полісахаридів і безліч позаклітинних компонентів, включно з пребіотиками, необхідними для мікрофлори та підтримки природного імунітету.

Host Defense — найпопулярніший бренд грибів у США♦.Найвища якість, науково перевірений продукт.

♦ Джерело: на основі даних SPINSscan Natural: супермаркети з натуральними продуктами та загальна торгівля всього по США становлять > $2 млн. Natural Channel: звіт щодо грибних інгредієнтів (Mushrooms Ingredient Report) за 52 тижні, що закінчилися 22.03.2018.

Використання

Як дієтичну добавку приймати по 2 капсули один раз на день. Можна приймати незалежно від їди, натщесерце або за рекомендацією лікаря. Перед початком застосування за наявності будь-яких захворювань, у період вагітності, грудного вигодовування чи приймання препаратів слід проконсультуватися з медичним працівником. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Композиція

Сушений міцельований коричневий рис‡, пулулан (позаклітинний полісахарид).

‡ Сертифікований органічний інгредієнт.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 60
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Міцелій рейші (Ganoderma lucidum s.l.)‡550 мг полісахаридів1 рік
† Добову норму не визначено.‡ Сертифікований органічний інгредієнт.
Host Defense Mushrooms, Reishi, Гриби Рейши, 120 капсул
(5)
3151 грн
Доставлення