Огляд на Garden of Life, FucoThin, Фукоксантин, 90 капсул

Garden of Life, FucoThin Non Stimulant Natural Fat Burner

Огляд на Garden of Life, FucoThin, Фукоксантин, 90 капсул

Garden of Life, FucoThin Non Stimulant Natural Fat Burner

Опис

Клінічно вивчено – доведено ефективністьFucoThin – це цільна харчова добавка, виготовлена ​​з ксантигену, потужної комбінації концентрованого фукоксантину з олією гранатових кісточок, для формули, яка очікує на патент, ця природно термогенна.Подвійна дія: FucoThin спалює жир, одночасно забезпечуючи антиоксидантний захист клітин. Не стимулює: на відміну від стимуляторів, FucoThin спалює жир, не стимулюючи центральну нервову систему.

Рекомендоване використання

Дорослі приймають по одній м’якій капсулі тричі на день з їжею і не менше 8 унцій. води. Не призначений для дітей.

Розширене використання: поступово збільшуйте до трьох м’яких капсул тричі на день (9 м’яких капсул на день) з їжею та принаймні 8 унцій. води. Використовуйте разом із дієтою та фізичними вправами, які зважають на калорії. Клінічні дослідження показують, що для досягнення значної термогенної реакції може знадобитися 6 тижнів послідовного використання.

Інші інгредієнти

Желатин (бичачий), гліцерин, вода очищена.

Містить йод природного походження. Виготовляється на обладнанні, яке може обробляти сою, пшеницю та/або рибу (анчоуси, сардини). Не містить штучних барвників і консервантів.

Попередження

Застереження: як і з будь-якою дієтичною добавкою, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, плануєте операцію, регулярно приймаєте ліки або іншим чином перебуваєте під наглядом лікаря.

Зберігати в недоступному для дітей.

Не беріть, якщо пломба безпеки зламана або відсутня.

Зберігати в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість порцій в контейнері: 90
Сума на порцію%DV
Запатентована суміш Xanthigen, концентрат фукоксантину з бурих морських водоростей (Undaria pinnatifida,) Олія насіння граната200 мг+

+ Добова норма не встановлена

Garden of Life, FucoThin, Фукоксантин, 90 капсул
(4.9)
2722 грн
Доставлення