Огляд на NMN 150 mg Powder, Нікотинамід мононуклеотид, 15 г

Genex Formulas, NMN Nicotinamide Mononucleotide Powder

Огляд на NMN 150 mg Powder, Нікотинамід мононуклеотид, 15 г

Genex Formulas, NMN Nicotinamide Mononucleotide Powder

NMN - повністю природна сполука, знайдена в наших тілах. Різні джерела їжі також містять цю сполуку в незначних кількостях. +.Миші, які отримували пероральну добавку NMN, показали підвищення рівня NAD + у печінці всього за 10 хвилин і показали збільшення м'язової тканини на 30 хвилин.

Підвищені рівні NAD+ стимулюють енергетичний обмін, репарацію ДНК та активність SIRTUIN.SIRTUINS – це гени довголіття, які виявляють активність під час обмеження калорій та продовження життя у багатьох моделях на тваринах.

Проривне дослідження, опубліковане вченими Гарварда в 2013 році, вперше показало, що деякі аспекти старіння можуть бути оборотними.Після обробки старих мишей NMN кілька біометричних маркерів, які згодом були виміряні, нагадували такі у молодих мишей: «еквівалент 60-річного віку, що перетворюється на 20-річного». рівнів NAD+.

Довгострокова оцінка перорального прийому NMN у мишей виявилася ефективною для безпечного підвищення рівня NAD+. мітохондріями, функції ока, щільності кісток та імунної функції без явних токсичних ефектів.