Огляд на Naturewise, Krill Oil Omega-3 EPA DHA, Олія Кріля, 120 к

Naturewise, Krill Oil 100 mg Omega-3 EPA & DHA

Огляд на Naturewise, Krill Oil Omega-3 EPA DHA, Олія Кріля, 120 капсул

Naturewise, Krill Oil 100 mg Omega-3 EPA & DHA

Чому олія криля вигідна?

Олія криля поставляє омега-3 жирні кислоти з довгим ланцюгом, звані DHA і EPA.В той час як омега-3 є важливою частиною здорових органів і суглобів, організм людини не виробляє його в достатній кількості.Включення високоякісної добавки омега-3 у ваш раціон може допомогти серцево-судинним захворюванням, здоров'ю мозку та суглобів, підтримуючи життєві сили та комфорт у всьому, що ви робите. *

Високоефективна добавка для здоров'я серця

Випробуйте переваги Superba2, удосконаленої олії криля, яка проходить обмежену обробку, щоб витягти будь-який неприємний «рибний» запах або смак, зберігаючи при цьому корисні компоненти криля.

Вироблено у Сполучених Штатах із стійкими інгредієнтами

Відстеження джерела та стійкості ваших нутрицевтиків не повинно бути важким! NatureWise вірить у надання вам продуктів преміум-класу для вашого активного життя.

Наша добавка Krill Oil Omega 3 виробляється в США на нашому сертифікованому заводі cGMP (Good Manufacturing Practices), який перевіряється незалежними організаціями, включаючи NPA, NSF та UL, для контролю якості. Council (MSC) в ланцюжку поставок, що простежується, і переробляється в Х'юстоні, штат Техас.

Олію криля NatureWise завжди слід приймати разом зі здоровою дієтою та регулярною програмою вправ.