Огляд на Jarrow Formulas, Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60

Jarrow Formulas, Fem Dophilus

Огляд на Jarrow Formulas, Fem Dophilus, Вагінальні пробіотики, 60 капсул

Jarrow Formulas, Fem Dophilus

Опис

GR-1/RC-14 і Vaginal FLORA (як і називають microbiota)

У одному з раундованих клінічних тріалів, 75% жінок у GR-1/RC-14 probiotic group виявлено значним збільшенням у домашній flora композиції, тоді як тільки 34% жінок в placebo (не-пробіотичні) group experienced similar improve. 

Fem-Dophilus contains 2 patented and clinically documented probiotic strains, Lacticaseibacillus rhamnosus GR-1‡ і Limosilactobacillus reuteri RC-14‡, розроблений і розроблений Dr. Gregor Reid and Dr. Andrew Bruce в Urex Biotech. Понад 25 років досліджувана практика орального використання GR-1 і RC-14 до колонізації та сприятливого здоров'я природного і первинного tract health. А особливі мануфактурні процеси захищають пробіотичні речовини в Fem-Dophilus від шлунка acid і поліпшення probiotic bacterial survival to lower intestine.

‡Updates базується на офіційній taxonomy reclassification.

25+ років досліджень/клінічних досліджень GR-1/RC-14.

Використання

Для maintenance, включаючи 1 capsule orally за днем, preferably with meal and glass of water, and increase to 2 capsules per day as needed or take as directed by your qualified healthcare professional. Якщо ваші фізичні особистих професіоналів приписують цей продукт в суміші з антибіотики, приходять на 1-2 години після того, як медицина.

Композиція

Декстрос нейгідрат, картопляний крохмаль, целюлоза і стеарат магнію (рослинне джерело). Капсула складається з желатину і діоксиду титану.

Містить: молоко (у слідових кількостях).

Без пшениці, глютену, сої, яєць, риби/молюсків або арахісу/горіхів.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію: 
Запатентована пробіотична суміш Lacticaseibacillus rhamnosus, GR-1† Limosilactobacillus reuteri, RC-14 †134 мг (5 Billion CFU§)†††† ††
††Денна норма (DV) не встановлено. † За ліцензією Chr. Hansen A/S та захищено Chr. Патенти Hansen сімейства патентів WO 00/35465 та інші. §Мінімум 5 мільярдів життєздатних клітин на момент споживання за рекомендованих умов зберігання та протягом дати найкращого використання.