Огляд на Flora, Flor-Essence, Детоксикація для тіла, 946 мл

Flora, Flor-Essence

Огляд на Flora, Flor-Essence, Детоксикація для тіла, 946 мл

Flora, Flor-Essence

Опис

Елейн Александер, покійна канадська дослідниця охорони здоров’я та радіопродюсер/мовник, співпрацювала ексклюзивно з Flora для виробництва Flor•Essence. Цей очисний чай довірив Елейн доктор Чарльз Бруш, доктор медичних наук, особистий лікар покійного президента Джона Ф. Кеннеді. Доктор Бруш був партнером у дослідницькій діяльності та співвласником відомої канадської медсестри Рене Кейс у вдосконаленні цієї формули в його клініці в Кембриджі, штат Массачусетс. 

Flor•Essence підтримує весь організм у його природному процесі виведення. Flor•Essence — єдиний продукт на ринку, якому дозволено містити підпис Елейн на упаковці, що підтверджує його історичну достовірність.

Використання

Для дорослих: добре струсити пляшку. Відміряйте 2 унції. чаю і розведіть 2 унціями. або більше гарячої води. Приймати натщесерце бажано за 1/2 години до їди вранці та перед сном. Сьорбайте повільно. Для додаткової сили: приймайте 3 рази на день.

Добре струсіть рідину Flor Essence перед використанням. Після відкриття зберігати в холодильнику та використати протягом 3 тижнів.

Композиція

Вода фільтрована, лимонна кислота.

Склад:
Розмір порції: 2 рідких унції. (60 мл)
Порцій в упаковці: 16
 Сума на порцію% добової норми
Запатентована суміш (водний екстракт)1,3 роки
Сертифікований органічний корінь лопуха, сертифікована органічна трава овечого щавлю, сертифікована органічна кора в’яза, трава крес-салату, сертифікована органічна трава розторопші, сертифікований органічний цвіт червоної конюшини, сертифікований органічний корінь ревеню (Rheum palmatum), сертифікована органічна ламінарія.  
†Денна цінність не встановлена.