Огляд на Vitamin D-3 400 IU Hypoallergenic 120, Вітамін D3, 120 к

Kirkman, Vitamin D-3 400 IU Hypoallergenic

Огляд на Vitamin D-3 400 IU Hypoallergenic 120, Вітамін D3, 120 капсул

Kirkman, Vitamin D-3 400 IU Hypoallergenic

Вітамін D-3 400 МО від Кіркмана - зручне джерело вітаміну D, яке є поживною речовиною, яка потенційно може працювати для підтримки загального благополуччя декількома способами.

По-перше, вітамін D може підтримувати здорову імунну функцію, стимулюючи вироблення лейкоцитів, які відіграють ключову роль у боротьбі з чужорідними бактеріями та вірусами.

Крім того, цей вітамін може сприяти оптимальному засвоєнню кальцію. В результаті вітамін D-3 400 МО потенційно може допомогти у підтримці міцності кісток та зубів.

З цих причин Кіркман включив 400 МО (міжнародних одиниць) вітаміну D3 в кожну порцію вітаміну D-3 400 МЕ. цю гіпоалергенну добавку вітаміну D може бути легше засвоїти, ніж продукти, що містять вітамін D2.

При розмірі порції, що рекомендується, одна капсула на день, кожної пляшки на 120 капсул вітаміну D-3 400 МО від Кіркмана вистачить приблизно на чотири місяці.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. або програми прийому харчових добавок, або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності або якщо у вас серйозне захворювання. Розмір порції: 1 капсула Кількість порцій в упаковці: 120Кількість на порцію/% добової норми * відсоткові добові значення засновані на дієті в 2000 калорій. Склад: вітамін D-3, мікрокристалічна целюлоза, капсула з рослинної целюлози. , арахісу, деревних горіхів або риби.1 капсула на день або за призначенням лікаря.