Огляд на Blood Builder Minis, Комплекс для серця та сосудів, 60 т

MegaFood, Blood Builder Minis

Огляд на Blood Builder Minis, Комплекс для серця та сосудів, 60 таблеток

MegaFood, Blood Builder Minis

Опис

MegaFood Blood Builder складається з поживних цілісних продуктів, таких як буряк і органічні апельсини, а також фолієвої кислоти, заліза та В12 для здорового виробництва еритроцитів, а також вітаміну С для сприяння засвоєнню заліза.

†У 8-тижневому клінічному дослідженні показано підвищення рівня заліза в осіб із низьким вмістом заліза, не спричиняючи нудоти чи запору.

Використання

Дорослі з виснаженим залізом приймають по 2 таблетки на день. Можна приймати в будь-який час протягом дня, навіть натщесерце.

Композиція

Ферментні середовища (рисовий білок, автолізований дріжджовий екстракт, дріжджі [неактивні], органічний коричневий рис), стеаринова кислота, рисовий білок, діоксид кремнію, органічний коричневий рис, автолізований дріжджовий екстракт, гіпромелоза, гуарова камедь. 

Склад:
Розмір порції: 2 таблетки
Порцій в упаковці: 30
 Сума на порцію 
♦Вітамін С (аскорбінова кислота з органічним апельсином)15 мг17
♦Фолат (фолієва кислота з брокколі)680 мкг DFE (400 мкг фолієвої кислоти)170
♦Вітамін В12 (ціанокобаламін з S. cerevisiae)30 мкг1250
♦Залізо (зв'язаний мінерал S. cerevisia)26 мг144
♦Буряк188 мг 
% добової норми (DV) не встановлено. ♦Цей продукт MegaFood виготовляється зі справжньої їжі, корисних харчових дріжджів і доданих поживних речовин. Кожен вітамін або мінерал поєднується з ідеальною цілісною їжею за допомогою нашого унікального процесу для забезпечення гарантованої ефективності та користі корисних для здоров’я сполук, присутніх у цілісній їжі.