Огляд на LiveBiotics Immune & Digestive Support, Пробіотики,

ChildLife, LiveBiotics Immune & Digestive Support 5 Billion CFU

Огляд на LiveBiotics Immune & Digestive Support, Пробіотики, 30 цукерок

ChildLife, LiveBiotics Immune & Digestive Support 5 Billion CFU

Опис

ChildLife Essentials розроблено доктором Мюрреєм Кларком, провідним педіатром-натуропатом у США. Добавки ChildLife містять інгредієнти найвищої якості, які є натуральними, чистими та свіжими. ChildLife LiveBiotics Immune & Digestive Support містить 4 перевірені пробіотичні штами, ретельно розроблені для травної, респіраторної та імунної підтримки на ходу. Кожна чудова на смак жувальна таблетка забезпечує 5 мільярдів КУО для доповнення щоденного споживання пробіотиків вашою дитиною. ChildLife LiveBiotics упаковані в пляшки преміум-класу з осушувачем для захисту потенції. ChildLife використовує лише інгредієнти найвищої якості. Не містить топ-8 алергенів: пшениця, риба, молоко, арахіс, соя, горіхи, молюски та яйця. Без консервантів, без штучних ароматизаторів, без ГМО, для веганів і без цукру.

Використання

Діти 1-12 років: 1 таблетка на день. Дітям віком до 3 років подрібніть таблетку та змішайте з їжею за потреби. Діти 13+ років: по 1 таблетці до 2 разів на день.

Композиція

Ксиліт, трикальцій фосфат, натуральні ароматизатори, лимонна кислота, стеарат магнію, діоксид кремнію, гуарова камедь, порошок бурякового соку (буряковий сік, мальтодекстрин, лимонна кислота, аскорбінова кислота), стевіол глікозиди.
Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Кількість порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію  Діти 1-3р%DV Діти 4+ років
Загальний вміст вуглеводівg%*%
Загальний цукор0 г
Включає доданий цукор0 г0%*0%
Цукровий спирт< 1
Запатентована суміш Lactobacillus acidophilus DDS-1 Bifidobacterium lactis UABla-12 Bifidobacterium bifidum UABb-10 Bifidobacterium longum UABI-1467 мг (5 мільярдів КУО)
Відсоток добової норми (DV) базується на дієті з 2000 калорій. *Відсоток добової норми базується на дієті на 1000 калорій. †Денна цінність не встановлена.