Огляд на Thorne, L-Glutamine, Глутамін, 90 капсул

Thorne, L-Glutamine

Огляд на Thorne, L-Glutamine, Глутамін, 90 капсул

Thorne, L-Glutamine

Опис

Допомагає у відновленні м'язових клітин після тренувань і сприяє здоров'ю шлунково-кишкового тракту та імунної системи.

Глутамін — це амінокислота, яка підтримує здорову слизову оболонку кишечнику та імунну функцію, а також сприяє загоєнню після травми чи операції та відновленню м'язових клітин.

Переваги

Підтримка ШКТ, рана/травма.

Докази свідчать про те, що додатковий L-глутамін приносить користь здоров'ю шлунково-кишкового тракту, підтримує загоєння ран, підтримує здоров'я імунітету та допомагає відновити рівень глютаміну в плазмі, виснажень після періодів фізичного стресу, наприклад, тривалих виснажливих фізичних захворювань. Глутамін є найпоширенішою амінокислотою в крові. Він міститься у високій концентрації в шлунково-кишковому тракті, який є його найбільшим споживачем. Різні фактори стресу, такі як травма, інфекція, недоїдання, хіміотерапія, травми та спортивні тренування високого рівня, можуть негативно впливати на всмоктування у тонкому кишечнику, що призводить до харчової алергії. У чисельних дослідженнях на тваринах додавання Глутаміну покращувало засвоєння, а також імунну функцію кишечника.

Скелетні м'язи містять найбільшу внутрішньоклітинну концентрацію L-глутаміну. Але на цю концентрацію можуть негативно вплинути різні образи, включаючи травми, інфекції, хронічний стрес, недоїдання та використання глюкокортикоїдів. Інтенсивні тренування знижують рівень глютаміну в крові, який може залишатися низьким, якщо інтенсивне тренування повторюється без належного відновлення. Дослідження показують, що добавки Глутаміну можуть компенсувати ці умови.

Використання

Приймайте по 1 капсулі 3 рази на день або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Капсула з гіпромелозі (отримана з целюлози), діоксиду кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Шкірна капсула міститьКількість в 1 порції% від добової норми
Глутамін500 мг*
* Добову норму не визначено.
Thorne, L-Glutamine, Глутамін, 90 капсул
(5)
1236 грн
Доставлення