Огляд на Calcium D-Glucarate, D-Глюкарат Кальцію 500 мг, 60 табле

Source Naturals, Calcium D-Glucarate 500 mg

Огляд на Calcium D-Glucarate, D-Глюкарат Кальцію 500 мг, 60 таблеток

Source Naturals, Calcium D-Glucarate 500 mg

Кальцій D-глюкарат 500 мг 60 таблеток від Source Naturals може підтримувати гормональний баланс в організмі. овочах, таких як апельсини, яблука, брюссельська капуста, броколі та капуста. Незважаючи на те, що глюкарова кислота міститься у фруктах та овочах, кількість D-глюкарату кальцію, що міститься в добавці від Source Naturals, може бути більш простим способом включити кальцій у свій порядок дня.

D-глюкарат кальцію зазвичай отримують шляхом поєднання глюкаринової кислоти з кальцієм для створення добавок, подібних до тієї, що від Source Naturals. Дослідження показали, що D-глюкарат кальцію в добавці може допомогти в детоксикації організму. гормони і токсини водорозчинними та легко виведеними з організму.

Таблетки Calcium D-Glucarate 500 мг 60 від Source Naturals підходять для вегетаріанців і не містять дріжджів, молочних продуктів, яєць, сої, цукру, солі, консервантів, штучних барвників, ароматизаторів або ароматизаторів.

Ці твердження не були оцінені Управлінням з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. або програми прийому харчових добавок, або перед використанням цих або будь-яких продуктів під час вагітності або якщо у вас серйозне захворювання. 2 таблетки під час їжі тричі на день. , E та бета-каротин.