Огляд на Metagenics, Licorice Plus, Підтримка кортизолу, 60 табле

Metagenics, Licorice Plus

Огляд на Metagenics, Licorice Plus, Підтримка кортизолу, 60 таблеток

Metagenics, Licorice Plus
Попередження: Не використовуйте, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, страждаєте на серцеві захворювання або гіпертонію. Не перевищуйте 600 мг гліциризинової кислоти на день. Тривале вживання на цих рівнях може підвищити кров'яний тиск. у недоступному для дітей місці.Без глютена, пшениці, кукурудзяного протеїну, сої, тварин або молочних продуктів, горіхів, деревних горіхів, риби, ракоподібних, молюсків, барвників, штучних підсолоджувачів і консервантів.Рекомендації щодо застосування: приймати по 2 таблетки 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.300 мг.Попередження: Не використовуйте, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, страждаєте на серцеві захворювання або гіпертонію. Не перевищуйте 600 мг гліциризинової кислоти на день. Тривале вживання на цих рівнях може підвищити кров'яний тиск. у недоступному для дітей місці.Без глютена, пшениці, кукурудзяного протеїну, сої, тварин або молочних продуктів, горіхів, деревних горіхів, риби, ракоподібних, молюсків, барвників, штучних підсолоджувачів і консервантів.Рекомендації щодо застосування: приймати по 2 таблетки 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.300 мг.

Попередження: Не використовуйте, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, страждаєте на серцеві захворювання або гіпертонію. Не перевищуйте 600 мг гліциризинової кислоти на день. Тривале вживання на цих рівнях може підвищити кров'яний тиск. у недоступному для дітей місці.

Без глютена, пшениці, кукурудзяного протеїну, сої, тварин або молочних продуктів, горіхів, деревних горіхів, риби, ракоподібних, молюсків, барвників, штучних підсолоджувачів і консервантів.

Рекомендації щодо застосування: приймати по 2 таблетки 1-2 рази на день або за вказівкою лікаря.