Огляд на Collagen + Protein Bone Broth Vanilla, Колаген для сугло

Terra Origin, Collagen + Protein Bone Broth Vanilla

Огляд на Collagen + Protein Bone Broth Vanilla, Колаген для суглобів, 518 г

Terra Origin, Collagen + Protein Bone Broth Vanilla

Опис

Містить колаген типів I і III зі справжніх цільних харчових джерел. Кістковий бульйон з колагеном і протеїном також містить важливі поживні кофактори, які містяться в справжньому кістковому бульйоні, що надає вам чудового смаку разом із життєво важливими інгредієнтами для покращення вашого здоров’я.

У Terra Origin ми прагнемо покращити самопочуття розуму та тіла за допомогою повністю натуральних та ефективних, науково досліджених інгредієнтів. Terra Origin вірить у силу цієї комбінації покращити загальний стан здоров’я та відновити життєвий баланс завдяки поживним речовинам, як із землі, так і всередині неї. Наші добавки сприяють покращенню внутрішнього та зовнішнього стану, даючи вам силу жити як найкраща версія себе.

Переваги

Використання

Змішайте 1 мірну ложку (включно) у 8-10 унцій води, соку, смузі або коктейлю 1 або більше разів на день. Чудово поєднується з мигдальним, кешью або кокосовим молоком. Можна вживати в гарячому або холодному вигляді.

Композиція

Пептан бичачого колагену Peptan, гідролізований яловичий білок, мальтодекстрин, натуральний ароматизатор, діоксид кремнію.Виготовлено в США з інгредієнтів, вирощених в США та інших країнах.

Склад:
Розмір порції: 23,3 грама (приблизно 1 мірна ложка)
Порцій в упаковці: 20
 Сума на порцію%Денна норма††
Калорії 90 
Загальний жир1,5 року2%††
Насичених жирів1 рік5%††
Загальний вміст вуглеводів2 роки1%††
білок17 років 
натрію150 мг7%
Матрична суміш кісткового бульйону на основіяловичого бульйону, порошкоподібний бульйон з індички, порошкоподібний курячий бульйон. 6,59 років
Тригліцериди середнього ланцюга1,25 років
Екстракт листя стевії225 мг
††Відсоток добової норми базується на дієті з 2000 калорій.†Денна цінність не встановлена.
Collagen + Protein Bone Broth Vanilla, Колаген для суглобів, 5...
(5)
2643 грн
Доставлення