Огляд на Natural Factors, Lutein 40 mg, Лютеїн, 30 капсул

Natural Factors, Lutein 40 mg

Огляд на Natural Factors, Lutein 40 mg, Лютеїн, 30 капсул

Natural Factors, Lutein 40 mg

Опис

Лютеїн є основним каротиноїдом, зосередженим у макулі, центральній частині сітківки, що відповідає за зір. Лютеїн і супутній каротиноїд зеаксантин діють разом, щоб забезпечити поживну підтримку нашим очам і шкірі - єдиним органам тіла, які безпосередньо піддаються впливу зовнішнього середовища. Їх основна роль полягає в забезпеченні антиоксидантного захисту від пошкодження вільними радикалами, викликаного сонячним світлом.

Natural Factors використовує LuteinRich - природний лютеїн і зеаксантин, отримані з пелюсток чорнобривців. LuteinRich не опромінений без ГМО.

Зовнішній вигляд:

Без ГМО: Документація ✓

Масові характеристики: Лабораторно перевірено ✓

Використання

1 капсула на день або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Softgel (желатин, гліцерин, очищена вода, аннато, діоксид титану), сафлорова олія, органічна лляне масло, жовтий бджолиний віск, соняшниковий лецитин без ГМО.

Не містить штучних консервантів і підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, яєць, риби, молюсків, солі, горіхів або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію
LuteinRich Lutein (Tagetes erecta) (екстракт квіток календули)40 мг
Зеаксантин (Tagetes erecta) (екстракт квіток календули) 7 мг
Денна цінність не встановлена.
Natural Factors, Lutein 40 mg, Лютеїн, 30 капсул
(5)
596 грн
Доставлення