Огляд на Natural Factors, Pycnogenol 100 mg, Пікногенол 100 мг, 3

Natural Factors, Pycnogenol 100 mg

Огляд на Natural Factors, Pycnogenol 100 mg, Пікногенол 100 мг, 30 капсул

Natural Factors, Pycnogenol 100 mg

Опис

Екстракт кори французької морської сосни Pycnogenol видобувається з кори дерев сосни (Pinus pinaster), вирощених виключно в лісі Les Landes de Gascogne на південному заході Франції поблизу відомого регіону Бордо. Ліс — це незаймана природна плантація без пестицидів і гербіцидів. Будучи одним із найпотужніших природних поглиначів вільних радикалів, Пікногенол очищає агресивні радикали до того, як вони завдадуть шкоди окислювальному стресу. Крім того, він підтримує здорову запальну реакцію на окислювальний стрес, допомагає виробляти колаген і гіалуронову кислоту, а також сприяє виробленню ендотеліального оксиду азоту, який сприяє розширенню кровоносних судин. 

Isura:; Без ГМО: Документація ✔ Масові характеристики: Лабораторне випробування ✔

Використання

По 1 капсулі 1-2 рази на день або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, вегетаріанська капсула (вуглеводна камедь [целюлоза], очищена вода), стеарат магнію (рослинного сорту).

Не містить штучних барвників, консервантів та підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, продуктів тваринного походження, солі, деревних горіхів або ГМО.

Виготовлено з природних факторів для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Склад:
Розмір порції 1 вегетаріанська капсула
Сума на порцію% добової норми
Пікногенол (екстракт кори французької морської сосни) (Pinus pinaster) (кора) (65-75% проціанідинів)100 мг 
Проціанідини65 мг 
Денна цінність не встановлена.