Огляд на Genex Formulas, Resveratrol Micronized, Ресвератрол, 120

Genex Formulas, Resveratrol Micronized 99% Pure Trans-Resveratrol

Огляд на Genex Formulas, Resveratrol Micronized, Ресвератрол, 120 капсул

Genex Formulas, Resveratrol Micronized 99% Pure Trans-Resveratrol

99% чистий мікронізований екстракт транс-ресвератролу.Ресвератрол володіє декількома чудовими властивостями, які допомагають підтримувати хороше здоров'я. працює?

Що таке ресвератрол?

Ресвератрол - це поліфенол, що виробляється рослинами в якості захисного механізму у відповідь на стреси, такі як пошкодження від сонячного випромінювання або грибкова атака. , здоров'я мозку, імунна функціональність та здоровий обмін речовин.

Чому ресвератрол такий важливий для НАД+?

Ресвератрол - це активатор сиртуїну і підсилювач NAD +. Це найпотужніші природні STAC, сполуки, які можуть безпосередньо активувати наші гени довголіття, відомі як SIRTUINS. перемикачі, зберігаючи клітини здоровими і працюючими належним чином. Це лише мала частина багатьох позитивних переваг, які вчені виявили на даний момент, але, можливо, одним з найбільш недооцінених відкриттів, що стосуються ресвератролу, є його здатність алостерично модифікувати фермент NMNAT. що всі клітини потребують цього ферменту для створення та переробки важливої ​​молекули НАД+.Ресвератрол прискорює цей процес, роблячи його більш ефективним.Це робить ресвератрол потужним антивіковим засобом подвійної дії, оскільки він може одночасно активувати сиртуїни та підвищувати рівень НАД+. Поєднання ресвератролу з прекурсором NAD+ дає ідеальну антивікову комбінацію!

Еталонний ресвератрол збільшує внутрішньоклітинні рівні NAD + за рахунок активації синтетичного ферменту NAD + нікотинамід мононуклеотид аденілілтрансферази