Огляд на Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg, Гіперзин А, 120 кап

Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg

Огляд на Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg, Гіперзин А, 120 капсул

Genex Formulas, Huperzine-A 200 mcg

Серія ноотропів Genex Brain - натуральні добавки, що підтримують когнітивні здібності, такі як пам'ять та навчання. Альфа-ГПЦ, Гуперзін-А та Левова грива.

У наші дні багато говорять про ноотропи для мозку або «ноотропні стеки», які являють собою групу стимулюючих мозок добавок, що використовуються разом для підвищення ефективності. Ідея полягає в тому, щоб підтримувати нейромедіатор ацетилхолін, який відповідає за такі речі, як пам'ять та навчання. Це особливо важливо із віком.

Гуперзин А - речовина, що отримується з трав сімейства Баранцеві, є інгібіторомацетилхолінестерази. Таким чином, він блокує ензим, що розщеплює ацетилхолін, що призводить до збільшення рівня ацетилхоліну в крові. Гуперзин A є відносно безпечною речовиною за результатами досліджень токсичності на тваринах та дослідженнях за участю людини, не виявляючи побічних ефектів при стандартному дозуванні у вигляді харчової добавки. Корисна дія Гуперзина А дуже схожа з дією гліатиліну (Alpha GPC), але може виявитися більш ефективною, якщо є підвищена активність ацетилхолінестерази.

Клінічні випробування в Китаї показали, що Гуперзін А є порівняно ефективним серед аналогічних препаратів на ринку, і, можливо, навіть безпечніше багатьох з них щодо побічних ефектів. У 2008 році Національний інститут з проблем старіння провів перше контрольоване дослідження з оцінки ефективності та токсичності Гуперзіна А для покращення когнітивних функцій у пацієнтів з бронхіальною астмою (хворобою Альцгеймера). У цьому дослідженні контрольованим методом подвійного сліпого плацебо-контролю, 210 учасників з легким і помірним ступенем БА отримували або 200 мкг Гуперзин А, 400 мкг Гуперзин А, або плацебо двічі на день протягом 16 тижнів. Хоча у хворих у групі з нижчою дозою Гуперзину А порівняно з плацебо жодних статистичних відмінностей у когнітивних оцінках не було відзначено, більш високі дози (400 мкг) Гуперзину А викликали покращення розумової активності та активності у повсякденному житті. Тим не менш, в жодній з трьох груп значних змін протягом хвороби або в психіатричній оцінці не було зазначено, відповідно до когнітивної шкали оцінки БА.

Гуперзин А був відмічений [кем?] як безпечний і добре переносимий у дослідженні препарат. , за рахунок його високої здатності зв'язуватися з ацетилхоліном головного мозку, що призводить до зниження доступності для системного інгібування бутрилхоліну, що призводить до різних системних ефектів, які можуть розглядатися як побічні.

В одному з добре розроблених науково-дослідних проектів було показано, що Гуперзін А викликає значне покращення пам'яті учнів китайських середніх шкіл, які скаржилися на проблеми з пам'яттю.

Крім інгібування ацетилхолінестерази, він також може мати нейропротекторну (що захищає нерви) дію проти глутамату, пігментації бета-амілоїду та токсичності, спричиненої H2O2. Гуперзин A може також блокувати іонний канал рецептора нітродиметиламіну без психоміметичних побічних ефектів.