Огляд на Horbaach, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін та Рутин, 50

Horbaach, Luteolin Complex 100 mg

Огляд на Horbaach, Luteolin Complex 100 mg, Лютеолін та Рутин, 50 капсул

Horbaach, Luteolin Complex 100 mg

Опис

Про лютеоліновий комплекс:

Лютеолін, який природно міститься в різних продуктах харчування, особливо в апельсинах, являє собою флавоноїд, який має антиоксидантні властивості і допомагає боротися з дією вільних радикалів, що ушкоджує клітини. Наша передова синергетична формула поєднує лютеолін з потужним біофлавоноїдом рутином для кращої підтримки. здорова когнітивна та нервова система. Кожна з наших зручних вегетаріанських капсул містить високоякісну та потужну суміш цих двох корисних речовин у вегетаріанській формулі, що не містить ГМО та глютена.

Переваги комплексу Лютеолін:

Комплекс Лютеоліну найбільш відомий своєю підтримкою здоров'я мозку та нервової системи. Він не тільки підтримує здорові когнітивні функції, але й допомагає підтримувати здоров'я нервової системи. Комплекс Лютеоліну – відмінний вибір для додавання до вашого раціону прийому вітамінів та добавок. можна використовувати в поєднанні з іншими добавками та вітамінами, такими як вітамін С та кверцетин.

Лютеоліновий комплекс Хорбааха

Ця добавка випускається у формі вегетаріанських капсул, які легко ковтати. Кожна капсула містить 100 мг нашого вегетаріанського лютеолінового комплексу, отриманого із лютеоліну та рутинового порошку. Цей комплекс складається з 50 мг рутину та 50 мг лютеоліну.

Інформація з техніки безпеки

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте якісь ліки або страждаєте на якесь захворювання, перед використанням проконсультуйтеся з лікарем. Припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Повне попередження дивіться на етикетці продукту.

складові

Лютеолін (з екстракту апельсина), Рутін. Інші інгредієнти: рисовий порошок, рослинна целюлоза, рослинний магнію стеарат.

Напрями

Дорослим приймати по одній (1) вегетаріанській капсулі на день, бажано під час їди.