Огляд на NutriBiotic, Calcium Ascorbate, Аскорбат Кальцію в порош

NutriBiotic, Immunity Calcium Ascorbate Crystalline Powder

Огляд на NutriBiotic, Calcium Ascorbate, Аскорбат Кальцію в порошку, 454 г

NutriBiotic, Immunity Calcium Ascorbate Crystalline Powder

Опис

Високорозчинний

Аскорбат кальцію NutriBiotic-це повністю реагуючий буферний кристалічний порошок, що поєднує 100% фармацевтичного витамину С (L-аскорбінової кислоти) та кальцію у високорозчинній формі.

Вітамін С і кальцій – основні поживні речовини, які допомагають підтримувати організм. Вітамін С забезпечує антиоксидантну захист імунній системі, а також підтримує здоров'я судин, тканин, хрящів, кісток, очей та інших систем органів. Вітамін С також потрібний для біосинтезу коллагену, L-карнітину та нейромедіаторів. Кальцій допомагає підтримувати щільність кісток. Поєднання позитивного впливу витамину С і кальцію робить їх життєво важливими для загального здоров'я організму.

Аскорбат кальцію NutriBiotic виробляється шляхом розчинення аскорбінової кислоти в розчині з карбонатом кальцію (видобутого із землі) з утворенням сполуки, що повністю прореагувала. Аскорбат кальцію NutriBiotic ідеально підходить для людей, які шукають лужну (буферну) форму витамину С.

† Вимірювання кислотності/лужності (нейтральний рН 7,0).

Рекомендоване використання

Як харчову добавку, змішайте 1/2 чайної ложки у склянці соку чи води. Приймайте з нами без їжі.

Інші інгредієнти

Жодного. Виготовлено без: ГМО, молока, сої, яєць, дріжджів, пшениці, шипшини, арахісу, горіхів дерев, риби, молюсків ракоподібних, продуктів тваринного походження, наповнювачів, в'яжучих речовин, допоміжних речовин, мастильних матеріалів, крахмалю, підсолоджувачів ароматизаторів та консервантів. Ми використовуємо лише 100% чистий фармацевтичний аскорбат кальцію USP-FCC † (CaC₁₂H₁₄O₁₂), який не містить залишків кукурудзи, рослинних антигенів або білкових домішок. † Фармакопея США - Кодекс хімічних продуктів харчування.
Склад:
Розмір порції: 1/2 чайної ложки (2 г)
Порцій у контейнері: 227
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Вітамін С (у вигляді аскорбату кальцію USP-FCC †)1760 мг1960%
Кальцій (у вигляді аскорбату кальцію USP-FCC †)180 мг14%
*Фармакопея США - Кодекс хімічних продуктів харчування