Огляд на Active B12 With L-5-MTHF, Вітамін B12, 60 пастілок

Seeking Health, Active B12 With L-5-MTHF

Огляд на Active B12 With L-5-MTHF, Вітамін B12, 60 пастілок

Seeking Health, Active B12 With L-5-MTHF

Опис

Пастилки з активним B12 і L-5-MTHF від Seeking Health забезпечують 1360 мкг DFE (800 мкг) чистого нерацемічного L-метилфолату в льодяниках, які легко доставляти, а також дві активні «коензимні» форми вітаміну B12. Як «коензимні» форми, метилкобаламін і аденозилкобаламін є формами, необхідними для певних В12-залежних ферментів і реакцій в організмі. Подібним чином, L-5-метилтетрагідрофолат вважається «активною» формою фолієвої кислоти - найбільш поширеною формою фолієвої кислоти в організмі в плазмі.

Вітамін B12 має вирішальне значення для формування здорових еритроцитів, виробництва енергії, підтримки нервової системи, когнітивних функцій і регуляції гомоцистеїну. Фолієва кислота як L-5-MTHF також бере участь у метаболізмі гомоцистеїну та ефективно підтримує метилювання, біосинтез ДНК і функцію нервової системи.

Хоча фолієва кислота та В12 зараз широко використовуються для збагачення зернових і зернових, синтетичні форми цих важливих вітамінів групи В, які використовуються для збагачення, часто погано засвоюються або додаються в кількостях, достатніх для задоволення харчових потреб усіх людей. Природні харчові джерела фолієвої кислоти включають печінку, темно-зелені листові овочі, авокадо, горох і квасолю. Вітамін B12 природним чином присутній у морепродуктах, молюсках, печінці, яйцях і молочних продуктах. Вегетаріанцям і веганам може бути важче задовольнити свої щоденні потреби у вітаміні B12 з харчових джерел, не покладаючись на добавки або збагачену їжу.

Оскільки кожна людина може мати різні потреби у вітаміні B12 і фолієвій кислоті, потужні дози цих вітамінів, що містяться в Active B12 з L-5-MTHF, можуть бути ідеальними не для всіх. Співпраця з кваліфікованим медичним працівником — найкращий спосіб визначити відповідну дозу для ваших індивідуальних потреб. Пастилки можна розділити на половинки або четвертинки, якщо бажана менша доза.

Використання

Приймайте по 1 льодянику щодня або використовуйте за вказівкою лікаря. Пастилу можна розбити на менші частини, якщо бажана менша доза. Не приймайте за 5 годин до сну, оскільки це може заважати сну.

Композиція

Ксилітол, аскорбіл пальмітат, натуральний ароматизатор «Вишня», діоксид кремнію.

Не містить молока, яєць, риби, молюсків, деревних горіхів, арахісу, пшениця, штучні барвники або штучні ароматизатори.

Склад:
Розмір порції: 1 пастилка
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми*
Фолат [як Quatrefolic (6S) - 5- метилтетрагідрофолат, сіль глюкозаміну]1360 мкг DFE (800 мкг)340%
Вітамін В12 (у вигляді MECOBALACTIVE метилкобаламіну та аденозилкобаламіну)1000 мкг41 667%