Огляд на Vimergy, Spirulina, Спіруліна, 180 капсул

Vimergy, Spirulina

Огляд на Vimergy, Spirulina, Спіруліна, 180 капсул

Vimergy, Spirulina
Наповнений вітамінами, мінералами, амінокислотами, корисними жирами та понад 50% рослинного білка, цей спеціальний зелений порошок, сертифікований GRAS, є ідеальним способом легко підтримати ваше споживання поживних речовин. Спіруліна, також синьо-зелені водорості, сповнена потужних Рослинні сполуки фікоціаніну та хлорофілу є чудовою поживною заміною білкових порошків. Спіруліна легко засвоюється завдяки відсутності целюлозних клітинних стінок, що означає, що її поживні речовини є більш біодоступними. Тепер доступна в капсулах, коли ви Ви на роботі, у подорожі чи в бігу! Plus не містить добавок або наповнювачів. Капсули спіруліни, вирощеної в США:

Як використовувати

Прийом: як дієтичну добавку приймайте по 6 капсул 1-2 рази на день.

Зберігання: Зберігати в прохолодному темному місці

Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте будь-які ліки.

Інформація про алергени Оброблено на підприємстві, де переробляються як деревні горіхи, так і арахіс. Після виготовлення будь-якого алергенного продукту на обладнанні проходить повне глибоке очищення-санація. Пакувальне приміщення перевіряється тампоном після кожної партії, щоб перевірити відсутність перехресного забруднення, з окремими СОП для обробки алергенів.

Vimergy, Spirulina, Спіруліна, 180 капсул
(5)
1632 грн
Доставлення