Огляд на Melatonin Maximum Strength, Мелатонін, 90 капсул

Protocol for Life Balance, Melatonin Maximum Strength 20 mg

Огляд на Melatonin Maximum Strength, Мелатонін, 90 капсул

Protocol for Life Balance, Melatonin Maximum Strength 20 mg

Опис

Як це працює:

Мелатонін є потужним поглиначем вільних радикалів, який природним чином виробляється в шишкоподібній залозі та шлунково-кишковому тракті. Він бере участь у багатьох регуляторних процесах організму, включаючи регуляцію секреторних функцій залоз, пов’язаних із підтримкою нормального циклу сну/неспання, підтримкою здоров’я Gl та аспектами функції імунної системи.* Доведено, що додатковий мелатонін підтримує здоровий режим сну, особливо під час подорожей у різних часових поясах або для позмінних працівників.

Цей мелатонін максимальної потужності 20 мг містить вдвічі більше мелатоніну, ніж у нашому продукті додаткової сили 10 мг.

Використання

Приймайте по 1 капсулі перед сном або за вказівкою лікаря. Цей продукт не призначений для тривалого використання. Використовувати більше 4 тижнів поспіль слід лише під наглядом лікаря.

Композиція

Цитрат магнію, мікрокристалічна целюлоза, гіпромелоза (целюлозна капсула) і стеаринова кислота (рослинне джерело).

Не виготовляється з інгредієнтів пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків, деревних горіхів або кунжуту. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Склад:
Розмір порції: 1 овочева капсула
 Сума на порцію% добової норми*
 Мелатонін20 мг  
Денна цінність не встановлена.