Огляд на Vegan Vitamin C Multi Source, Веганський Вітамін C, 90 т

Deva, Vegan Vitamin C Multi Source

Огляд на Vegan Vitamin C Multi Source, Веганський Вітамін C, 90 таблеток

Deva, Vegan Vitamin C Multi Source

Опис

Вітамін С, який використовується в цьому продукті, походить виключно з джерел без ГМО: вишні ацероли, плодів амли, ферментації, каму-каму та плодів шипшини.

Vegan - Цей продукт не містить продуктів тваринного походження, похідних або побічних продуктів. 100% вегетаріанський, веганський. Цей продукт зареєстровано у Vegan Society.

Вітамін С – це водорозчинний вітамін, який бере участь у формуванні колагену, який є важливою складовою кісток, м’язів, хрящів і кровоносних судин. Цей вітамін погано зберігається в організмі, і деякі з основних джерел вітаміну С включають фрукти та овочі. Високоякісні добавки, такі як продукти Deva Vegan з вітаміном С, є іншими потужними джерелами вітаміну С.

Використання

Для дорослих приймайте одну (1) таблетку щодня під час їжі або за вказівкою медичного працівника.

Композиція

Рослинна стеаринова кислота, гіпромелоза, кроскармелоза натрію, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію, рослинний гліцерин. (Все з джерел не тваринного походження).

Чутливість до їжі: не містить дріжджів, пшениці, глютену, цукру, солі, молочних продуктів, сої, яєць, продуктів тваринного походження, побічних продуктів або похідних.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 90
 Сума на порцію% добової норми
Вітамін С(із запатентованої суміші екстракту амли, екстракту вишні ацероли, аскорбінової кислоти, каму-каму та плодів шипшини)250 мг278%
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)100 мг8%