Огляд на Solgar, L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін 1000 мг, 90 таблет

Solgar, L-Arginine 1000 mg

Огляд на Solgar, L-Arginine 1000 mg, L-Аргінін 1000 мг, 90 таблеток

Solgar, L-Arginine 1000 mg

Опис

L-аргінін-це амінокислота, яка сприяє здоров'ю серця. Він стимулює оксид азоту, сполуку, що бере участь у кровообігу. Оксид азоту розкладається дуже швидко після його утворення. L-аргінін служить попередником для продовження виробництва оксиду азоту. Цей продукт містить L-аргінін у вільній формі для сприяння оптимальному всмоктуванню та засвоєнню.

Рекомендоване використання

Як харчову добавку для дорослих, приймайте по одній (1) таблетці тричі на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целлюлоза, рослинна стеаринова кислота, кремнезем, рослинний стеарат магнію, рослинний гліцерин.

Не містить: глютену, пшениці, молочних продуктів, сої, дрожжів, цукру, натрію, штучних ароматизаторів, підсолоджувачів, консервантів та барвників.

Попередження

Якщо ви вагітні, годуєте груддю, приймаєте будь-які ліки або маєте будь-які захворювання, будь ласка, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати будь-які харчові добавки. Припиніть використання та зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Зберігати у недоступному для дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо зовнішнє ущільнення пляшки відсутнє або пошкоджене.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію% Щоденна вартість
L-аргінін (як HCI) (Вільна форма)1000 мг (1 г) 
Денна цінність не встановлена