Огляд на Super-Absorbable CoQ10 with d-Limonene, Коензим Q-10 100

Life Extension, Super-Absorbable CoQ10 Ubiquinone with d-Limonene 100 mg

Огляд на Super-Absorbable CoQ10 with d-Limonene, Коензим Q-10 100 мг, 60 капсул

Life Extension, Super-Absorbable CoQ10 Ubiquinone with d-Limonene 100 mg

Опис

CoQ10 допомагає організму перетворювати жири та цукор в клітинну енергію, але нормальне виробництво CoQ10 з часом знижується. Наш суперзасвоюваний коензим Q10 (убіхінон) з d-лімоненом підтримує засвоєння коензиму Q10 у вищих дозах і додаткові переваги d-лімонену.

Надзвичайно засвоюваний коензим Q10 (убіхінон) з d-лімоненом забезпечує переваги коензиму Q10 у складі, що добре засвоюється.

Надзвичайно засвоюваний CoQ10 (убіхінон) з d-лімоненом

Що таке убіхінон CoQ10? 

Убіхінон CoQ10 є важливою поживною речовиною для здорової функції мітохондрій, процесу, який виробляє енергію на клітинному рівні.

Чому ми додали d-лімонен?

D-лімонен - ​​це сполука, яка міститься в олії апельсинової кірки. Це допомагає підтримувати стабільність CoQ10, щоб він міг довше залишатися у вашому тілі.

Повна добавка CoQ10 

Переваги коензиму Q10 для здоров’я серця та мозку протягом десятиліть рекламувалися лікарями та експертами з питань харчування. Однак убіхінонова форма CoQ10 важко засвоюється організмом. Super-Absorbable CoQ10 з d-лімоненом забезпечує всі переваги для здоров’я, які CoQ10 може запропонувати разом із потужними властивостями поглинання d-лімонену.

CoQ10 (або коензим Q10) є важливою поживною речовиною для здорової функції мітохондрій, процесу, який виробляє енергію на клітинному рівні. Через це має сенс, що CoQ10 зосереджений у високоенергетичних органах, таких як мозок, печінка, нирки та серце. CoQ10 також має потужні антиоксидантні властивості, захищаючи важливі білки та мітохондріальну ДНК від окисного пошкодження. На жаль, рівень CoQ10 з часом знижується.

Додаткова користь лімонену 

Убіхінонова форма CoQ10 важко засвоюється організмом. Super-Absorbable CoQ10 з d-лімоненом забезпечує убіхінонову форму CoQ10 у суперемульгованому складі. Завдяки додаванню d-лімонену, сполуки в олії апельсинової шкірки, яка сприяє стабільності CoQ10, ця поживна речовина довше залишається у вашому тілі. Завдяки цій формулі більш дрібні частинки коензиму Q10 можуть швидше вивільнятися у вашу кров, щоб підтримувати оптимальне засвоєння коензиму Q10 і посилювати його користь для здоров’я.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) м’яку капсулу щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Етилолеат, желатин, полісорбат 80, гліцерин, очищена вода, колір ріжкового дерева, d-альфа-токоферол, екстракт розмарину.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
 Сума на порцію% добової норми
d-лімонен [з апельсинової олії холодного віджиму (цедра)]100 мг 
Убіхінон (як Kaneka Q10)100 мг 
Денна цінність не встановлена.
Super-Absorbable CoQ10 with d-Limonene, Коензим Q-10 100 мг, 6...
(5)
1146 грн
Доставлення