Огляд на Vitamin D3 with Sea-Iodine, Вітамін D3 та Йод, 60 капсул

Life Extension, Vitamin D3 with Sea-Iodine 125 mcg 5000 IU

Огляд на Vitamin D3 with Sea-Iodine, Вітамін D3 та Йод, 60 капсул

Life Extension, Vitamin D3 with Sea-Iodine 125 mcg 5000 IU

Опис

Підтримка здорового рівня вітаміну D може допомогти пом’якшити зниження когнітивних функцій. Крім того, клінічні випробування підтверджують важливість підтримки рівня вітаміну D для широкого спектра переваг для здоров’я, таких як здоров’я кісток та імунної системи. Якщо ви вже отримуєте 1000–3000 МО вітаміну D в складі полівітамінів, вітамін D3 5000 МО ідеально підходить для досягнення оптимального рівня вітаміну D.

Йод життєво необхідний для здоров’я щитовидної залози

Йод — це мікроелемент, необхідний для підтримки вироблення гормонів щитовидної залози трийодтироніну (Т3) та тироксину (Т4). Щитовидна залоза активно поглинає йодид з крові, щоб виробляти та виділяти ці гормони. Йод у великій кількості міститься в морепродуктах і їстівних морських водоростях, але не всі люблять морські продукти або мають доступ до них, а в веганьских дієтах іноді не вистачає йоду.

Виробники кухонної солі додають йод в свою продукцію, щоб заповнити цей потенційний дефіцит. Однак ті, хто не їсть сіль, можуть втратити це просте джерело йоду. Наша формула вітаміну D3 з Sea-Iodine містить 1000 мкг йоду, отриманого з морських рослин, для підтримки здорового рівня йоду.

Вітамін D3 та когнітивне здоров’я

Вітамін D важливий для підтримки здорової когнітивної функції, яка може знижуватися з віком. Доведено, що люди, які мають нормальний рівень вітаміну D в сироватці крові, демонструють кращі результати при тестуванні когнітивного здоров’я, а також хороші когнітивні здібності.

Вітамін D3 та здоров’я кісток і імунної системи

Вітамін D (разом з вітаміном К і основними мікроелементами) необхідний для полегшення транспорту кальцію в кістковий матрикс. Це відіграє важливу роль у підтримці сильних, здорових кісток і зубів. Крім того, вітамін D відіграє важливу роль у здоровій роботі імунної функції.

Вітамін D3 і здоров’я серця

Вітамін D допомагає регулювати баланс кальцію в організмі, одночасно полегшуючи всмоктування кальцію в кровотік, сприяє підтримці здорової запальної реакції в серцево-судинній системі та стимулює нормальну роботу ендотелію. Вітамін D також сприяє зниженню надлишкового рівня реніну. Здоровий рівень реніну допомагає зберігати артеріальний тиск в межах норми.

Пройдіть тестування, щоб оцінити дозування

Ця добавка з вітаміном D3 забезпечує 125 мкг (5000 МО) вітаміну D3 у вигляді холекальциферолу в одній капсулі. Рекомендуємо здати аналіз крові на 25-гідрокси-вітамін D через 3 місяці застосування цього препарату, щоб оцінити правильність дозування і скорегувати її. Наявні дані підтверджують, що для більшості людей оптимальним рівнем вітаміну D в крові є 50–80 нг/мл.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці й суворо дотримуйтесь інструкцій.

Приймати по одній (1) капсулі на день під час їди або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, модифікований харчовий крохмаль, діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Вітамін D (у вигляді холекальциферолу)125 мкг625 %
Йод (із комплексної суміші Sea-Iodine [екстракти органічної бурої водорості та фукусу, йодид калію])1000 мкг667 %