Огляд на Om Mushrooms, Fit, Гриби, 200 г

Om Mushrooms, Fit Certified Organic Mushroom Powder

Огляд на Om Mushrooms, Fit, Гриби, 200 г

Om Mushrooms, Fit Certified Organic Mushroom Powder

Опис

Супергурман суперпродуктів

Гриби містять багато унікальних біоактивних поживних речовин, які неможливо знайти лише в рослинних або тваринних джерелах. Кожна порція Om містить 2000 мг сертифікованої суміші порошку органічних грибів.

Fit. Паливо Fit.

Фітнес – це паливо для спортсмена. Створена для продуктивності, ця потужна суміш відповідає вашим потребам у тренуваннях. Кордицепс традиційно використовувався для отримання енергії та бадьорості. Левова грива допомагає підтримувати концентрацію та чіткість. Рейші допомагає організму адаптуватися до фізичних і психічних стресів і підвищує настрій. Фітнес ніколи не був таким хорошим. Сила до «грибів».

Ми розвиваємо наш ОМ.

Ми вирощуємо різноманітні види органічних грибів на нашій закритій фермі в Каліфорнії та враховуємо повну поживну цінність циклу вирощування. Цілісні гриби важливі, оскільки вони забезпечують повний спектр активних сполук для підтримки оптимального здоров’я. Тож ви можете посперечатися, що ваші бета-глюкани ефективні.

Використання

Совок. Перемішайте. OMMM Ваш щоденний ритуал.

Додавайте 2 грами (приблизно 1 чайну ложку) щодня, щоб покращити свій смузі, гриби — матча, збагатити каву та наситити свої рецепти. Для оптимальної підтримки приймайте 4 грами (приблизно 2 чайні ложки) на день.

Композиція

Органічний міцельований овес.

Склад:
Розмір порції: 2 грами (приблизно 1 чайна ложка)
Порцій в упаковці: 100
 Сума на порцію% добової норми*
Калорії10 
Сертифікована органічна грибна порошкова суміш. Органічна міцеліальна біомаса кордицепса (Cordyceps militaris) і плодове тіло, органічна міцеліальна біомаса кордицепса (Cordyceps sinensis), органічна міцелійна біомаса і плодове тіло рейші (Ganoderma lucidum), органічна міцеліальна біомаса левової гриви (Hericium erinaceus) і плодове тіло2 роки † 
†Денна норма (DV) не встановлена.
Om Mushrooms, Fit, Гриби, 200 г
(5)
   
Відсутній товар