Огляд на Life Extension, ComfortMAX, Підтримка пам'яті та уваги,

Life Extension, ComfortMAX Double-Action Nerve Support For AM & PM

Огляд на Life Extension, ComfortMAX, Підтримка пам'яті та уваги, 60 капсул

Life Extension, ComfortMAX Double-Action Nerve Support For AM & PM

Опис

ComfortMAX містить два ефективні інгредієнти: пальмітоїлетаноламід (ПЕА) та хонокіол, сполуку, отриману з кори магнолії. Інгредієнти ComfortMAX сприяють комфорту нервової системи двома окремими, але взаємодоповнювальними способами, допомагають зменшити нервовий дискомфорт.

Причини фізичного дискомфорту можуть бути різними, але не його симптоми. Саме тому ми створили ComfortMAX.

Переваги ComfortMAX

За даними Національного інституту здоров'я, майже 25 мільйонів американців щодня відчувають дискомфорт. Такий дискомфорт може вплинути на настрій, рухливість та якість життя. Причини фізичного дискомфорту можуть бути різними, але не його симптоми. Наші периферичні нерви відповідають за доставку сенсорної інформації (свербіж, зміна температури, фізичний тиск тощо) у мозок. І ось тут на допомогу приходить ComfortMAX.

Пальмітоілетаноламід (PEA)

Пальмітоїлетаноламід (ПЕА) — це унікальний вид жирних кислот, що зменшує дискомфорт. Ваш організм природним чином виробляє ПЕА в рамках нормальної запальної й імунної реакції. Фактично, ПЕА пригнічує секрецію сполук з опасистих клітин, одного з видів лейкоцитів. З часом кількість опасистих клітин зменшується, що змушує опасисті клітини, що залишилися, працювати інтенсивніше.

Це може зробити їх дуже чутливими, активізуючи процеси, пов'язані з нервовим дискомфортом. Пригнічуючи сполуки, що виділяються опасистими клітинами, ПЕА сприяє природній реакції організму на дискомфортні нервові подразники на клітинному рівні.

Ефективність ПЕА була продемонстрована у багатьох клінічних дослідженнях. У випадковому контрольованому дослідженні за участю 636 пацієнтів протягом трьох тижнів щоденний прийом 600 мг ПЕА значно покращив показники відносного комфорту й якості життя. У меншому випадковому контрольованому дослідженні пацієнти повідомили, що при прийомі протягом двох тижнів ПЕА перевершує стандартні заходи щодо усунення дискомфорту.

Хонокіол

Хонокіол — це сполука лігнану природного походження, отримана з кількох видів магнолії, багато з яких століттями використовувалися у традиційній азіатській медицині. Наразі вчені виявляють, що хонокіол корисний для здоров'я нервової системи.

Доведено, що хонокіол підтримує «заспокійливі» рецептори ГАМК у мозку, що, у свою чергу, допомагає полегшити дискомфорт. Крім того, хонокіол швидко потрапляє в мозок у моделях на тваринах, що робить його ідеальним інгредієнтом для здоров'я нервової системи та комфорту.

Інноваційна формула для прийому вдень та ввечері

ComfortMAX розроблений для прийому двічі на день, по одній таблетці вранці та ввечері, безпосередньо перед сном, для денної та нічної підтримки. Кожна упаковка ComfortMAX розрахована на 30-денний курс.

Використання

Прочитайте всю коробку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) таблетку вранці та одну (1) таблетку ввечері перед сном або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Для прийому зранку

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота, рослинний стеарат, мальтодекстрин, гліцерин.

Для прийому ввечері

Мікрокристалічна целюлоза, кроскармелоза натрію, гідроксипропілметилцелюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота, рослинний стеарат, мальтодекстрин, гліцерин, екстракт спіруліни (барвник).

AM
Склад:
Розмір порції: 1 ранкова вегетаріанська таблетка (біла)
 Сума на порцію% добової норми
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)60 мг5%
Пальмітоілетаноламід (PEA)600 мг 
Денна цінність не встановлена.
PM
Склад:
Розмір порції: вегетаріанська таблетка (синя) 1 PM
 Сума на порцію% добової норми
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)30 мг2%
Пальмітоілетаноламід (PEA)600 мг 
Хонокіол [з екстракту магнолії (кори)]180 мг 
Денна цінність не встановлена.