Огляд на Nature's Truth, L-Methyl Folate 15 mg, Метилфолат, 60 ка

Nature's Truth, L-Methyl Folate Extra Strength 15 mg

Огляд на Nature's Truth, L-Methyl Folate 15 mg, Метилфолат, 60 капсул

Nature's Truth, L-Methyl Folate Extra Strength 15 mg

Опис

Скористайтеся перевагами фолату в його метаболічно активній формі з Nature's Truth L-Methylfolate 15 мг! Ці капсули швидкого вивільнення забезпечують джерело додаткової сили L-метилфолату, важливого вітаміну B, який може допомогти задати тон для чудового дня. Фолієва кислота, також відома як фолієва кислота, є водорозчинним вітаміном групи В. Водорозчинні вітаміни метаболізуються набагато швидше і виводяться з організму так само швидко, як і були засвоєні. Оскільки наші тіла не виробляють і не зберігають водорозчинні вітаміни, нам потрібно постійно живити наші системи цими вітамінами щодня.

L-метилфолат є частиною сімейства вітамінів групи В, і, як і всі вітаміни групи В, він не може вироблятися організмом і повинен бути отриманий із зовнішніх джерел, таких як харчові продукти або добавки. Ваше тіло потребує свіжого запасу щодня, і отримати щоденну дозу легко – дві капсули швидкого вивільнення від Nature's Truth – це все, що вам потрібно! Ми використовуємо лише найкращі інгредієнти для створення наших капсул L-метилфолату 15 мг.

Використання

Для дорослих приймайте дві (2) капсули швидкого вивільнення щодня, бажано під час їжі.

Композиція

Рисовий порошок, желатинова капсула, рослинний стеарат магнію, діоксид кремнію.

Не містить глютену, пшениці, дріжджів, молока, лактози, сої, штучних барвників, штучних ароматизаторів, штучних підсолоджувачів, консервантів.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули швидкого вивільнення
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції% добової норми
Фолієва кислота (15 мг L-метилфолату)25 000 мкг DFE6250%