Огляд на Organic & Raw Wheatgrass, Пророщені зерна пшениці, 1

Green Foods, Organic & Raw Wheatgrass Shots

Огляд на Organic & Raw Wheatgrass, Пророщені зерна пшениці, 150 г

Green Foods, Organic & Raw Wheatgrass Shots

Опис

Чому Green Foods?

Основне переконання Green Foods: найкращий спосіб живити наше тіло для досягнення максимальної продуктивності – це натуральні, органічні та біодоступні продукти, які забезпечують необхідні поживні речовини для оптимального здоров’я.

Наші натуральні дієтичні добавки пропонують надзвичайні поживні речовини, які містяться у свіжих травах, фруктах, овочах, травах та інших багатих на поживні речовини цільних продуктах.

Використовуючи десятиліття досвіду та вдосконалені технології, ми використовуємо найкраще з кожного інгредієнта за допомогою нашого власного, відзначеного нагородами процесу віджимання соку та сушіння розпиленням.

Понад 40 років Green Foods є світовим лідером у категорії натуральних суперпродуктів.

Наша продукція продається по всьому світу в понад 50 країнах. Наша пристрасть полягає в тому, щоб поширювати переваги здорових, органічних, натуральних добавок у глобальному масштабі, зміцнюючи нашу відданість повазі до навколишнього середовища та роблячи загальний добробут наших клієнтів нашим пріоритетом номер один.

Ви коли-небудь куштували пирій у фреш-барі?

Органічний порошок соку пирію Green Foods м’яко вичавлюється. сушать розпиленням за низьких температур, щоб запропонувати всі переваги свіжовичавленого пирію в зручному & легкий у використанні порошок.

Переваги ін'єкцій Wheat Grass

Використання

Змішайте 5 г (приблизно 2 чайні ложки) у 8 унцій. склянку води, соку або смузі. Не приймайте з гарячими рідинами, оскільки тепло нейтралізує активні ферменти.

Композиція

100% органічний порошок соку пирію (triticum aestivum).

Не містить: доданого цукру, солі, наповнювачів або барвників. Не містить продуктів тваринного походження, пшениці, дріжджів, сої, кукурудзи та генетично модифіковані організми (ГМО).

Склад:
Розмір порції: 2 чайні ложки (5 г)
Порцій в упаковці: 30
Кількість речовини у порції
Калорії16
натрію12 мг1%
Загальний вміст вуглеводів1 рік%
Харчові волокна0 років0%
Загальний цукорg
білок2 роки3%
Вітамін А1850 МО37%
Вітамін С64 мг107%
Білий. К164 мкг107%
Рибофлавін0,4 мг24%
ніацин0,6 мг3%
Вітамін B60,1 мг4%
Фолієва кислота152 мкг38%
життя. B120,3 мкг4%
Кальцій27 мг3%
Залізо3 мг19%
Йод14 мкг10%
Марганець301 мкг14%
магній20 мг5%
Калій158 мг5%
Хлорофіл33 мг
Показник добової норми (% добової норми) показує, скільки поживних речовин у порції їжі сприяє щоденному раціону. 2000 калорій на день використовуються для загальних порад щодо харчування. Денну норму не встановлено