Огляд на D,L-Phenylalanine 500 mg, DL-Фенілаланін 500 мг, 100 кап

Life Extension, DL-Phenylalanine 500 mg

Огляд на D,L-Phenylalanine 500 mg, DL-Фенілаланін 500 мг, 100 капсул

Life Extension, DL-Phenylalanine 500 mg

Опис

Фенілаланін є незамінною амінокислотою, яка може перетворюватися в L-тирозин в печінці. Тирозин використовується в нервовій системі для створення класу нейромедіаторів, які називаються катехоламінами: дофаміну, норадреналіну та адреналіну. Адреналін, вироблений з тирозину в мозковій речовині надниркових залоз, функціонує як нейрогормон і відомий як адреналін.

Крім того, що він діє як нейромедіатор, який підтримує здоровий настрій і сон, тепер відомо, що норадреналін захищає клітини мозку, сприяючи здоровій запальній реакції, пригнічуючи окислювальний стрес і підтримуючи здоровий ріст і зв’язок нейронів.

Дофамін, хоча довгий час асоціювався з більш первинними аспектами функції мозку, що пов’язують поведінку з винагородою, зараз визнаний посередником когнітивних здібностей вищого порядку. Зменшення вироблення катехоламіну в мозку, яке відбувається зі старінням, може бути фактором, що сприяє нормальному віковому когнітивне зниження. Забезпечення попередників катехоламінів може допомогти підтримувати здорову когнітивну функцію. Фермент, який каталізує перетворення тирозину в дофамін, може працювати більш ефективно, якщо в нього включені його кофактори (вітаміни B6 і C).

Добавки фенілаланіну підтримують здоровий синтез нейромедіаторів, і клінічні випробування показують, що вони можуть сприяти позитивному настрою.

Оскільки і норадреналін, і адреналін можуть викликати скорочення гладких м’язів (артеріальних), тому слід бути обережними з кров’яним тиском при прийомі фенілаланіну.

D,L-фенілаланін являє собою суміш двох стереоізомерів у співвідношенні 50/50.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня натщесерце вранці або за рекомендацією лікаря. Найкраще використовувати разом із супутніми вітамінами В6 і С.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, мікрокристалічна целюлоза.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової вартості
D, L-фенілаланін500 мг 
Денна цінність не встановлена.