Огляд на Pure Encapsulations, Copper Сitrate, Мідь Цитрат, 60 кап

Pure Encapsulations, Copper citrate

Огляд на Pure Encapsulations, Copper Сitrate, Мідь Цитрат, 60 капсул

Pure Encapsulations, Copper citrate

Мідь (цитрат) - це дієтична добавка, яка допомагає активувати ферменти, важливі для енергетичного обміну. Мідь також може сприяти засвоєнню заліза, щоб допомогти у формуванні гемоглобіну та еритроцитів.*

Мідь активує низку ферментів, важливих для енергетичного обміну. Це ключовий мінерал лізилоксидази, ферменту, який сплітає разом колаген і еластин. Мідь сприяє утворенню гемоглобіну та еритроцитів, сприяючи засвоєнню заліза. Він бере участь у метаболізмі білка, виробництві РНК і синтезі фосфоліпідів, які використовуються для формування мієлінової оболонки.*

Мідь є важливим мікроелементом, який підтримує низку важливих фізіологічних процесів.*

Продукти професійного рівня відповідають найсуворішим стандартам щодо чистоти та ефективності, а також використовують найякісніші інгредієнти.

Харчова цінність

Факти добавки:1 капсула містить:мідь (у вигляді цитрату міді) 2 мг. Інші інгредієнти: гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза), вегетаріанська капсула (целюлоза, вода).НЕ містить: штучних добавок, алергенів, ГМО, забруднювачів навколишнього середовища або доданих допоміжних речовин.

Рекомендоване застосування:Дорослі: як дієтичну добавку приймайте по 1-2 капсули на день розділеними дозами під час їжі.

Попередження:якщо ви вагітні, годуєте грудьми або маєте захворювання, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Pure Encapsulations, Copper Сitrate, Мідь Цитрат, 60 капсул
(4.9)
1327 грн
Доставлення