Огляд на Pure Encapsulations, B12 Folate, Вітамін B12, 60 капсул

Pure Encapsulations, B12 Folate

Огляд на Pure Encapsulations, B12 Folate, Вітамін B12, 60 капсул

Pure Encapsulations, B12 Folate

Опис

B12 Folate забезпечує достатню кількість вітаміну B-12 і фолієвої кислоти, які ефективно працюють разом, щоб сприяти перетворенню вуглеводів в енергію; вони також мають вирішальне значення для метаболізму як жирів, так і білків у вашому тілі.

Ця добавка відіграє вирішальну роль у підтримці м’язового тонусу шлунково-кишкового тракту та здоров’я нервової системи. Він також допомагає підтримувати здоров’я шкіри та волосся, одночасно захищаючи печінку.

Як це робить одна капсула? Вітамін B-12 сприяє синтезу білка, який необхідний для підтримки здорових нервових клітин і мієліну. Згідно з останніми дослідженнями, B-12 (також відомий як метилкобаламін) також може допомогти знизити рівень глутамату в мозку, заохочуючи здорову активність клітин головного мозку — це має переваги для вашої пам’яті, настрою та когнітивних функцій. Загалом вітамін B-12 разом із фолієвою кислотою сприяє здоров’ю ДНК і еритроцитів.

Фолієва кислота необхідна для нормального розвитку нервової системи плода. Окрім найвідомішої мети, адекватний рівень фолієвої кислоти також має вирішальне значення для синтезу нуклеїнових кислот і синтезу нейромедіаторів. На молекулярному рівні головною функцією фолієвої кислоти є забезпечення метильних груп у ключових біохімічних реакціях; ці реакції відбуваються в клітинах крові, нейронах, судинній системі та багатьох інших тканинах.

B12 Folate також містить вітамін С для додаткової користі для здоров’я. Капсули виготовлені як гіпоалергенні та не містять жодних штучних барвників та ароматизаторів. Його ексклюзивна формула також не містить допоміжних речовин, сполучних речовин, наповнювачів, шелаків та консервантів. Нарешті, ця вегетаріанська добавка не містить молочних продуктів, пшениці, дріжджів, глютену, кукурудзи, цукру, крохмалю, сої та гідрогенізованих олій.

З моменту заснування компанія займається розробкою та виробництвом найякісніших гіпоалергенних харчових добавок, доступних сьогодні на ринку. В результаті цієї відданості‚ став лідером галузі та піонером у виробництві ефективних формул, що підтверджуються дослідженнями. Навіть у світі, що змінюється, прагнення до надання добавок найвищої якості залишається незмінним.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула.Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / Фолієва кислота (у вигляді метафоліну, L-5-MTHF) 800 мкг / 200%вітаміну B12 (у вигляді метилкобаламіну) 800 мкг / 13‚333% Інші інгредієнти: Гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза)‚ аскорбілпальмітат‚ вегетаріанська капсула (целюлоза‚ вода). Виготовлено та виготовлено з метою уникнення: штучних добавок‚ алергенів‚ ГМО‚ забруднювачів навколишнього середовища‚ доданих наповнювачів. Гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі 1-2 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте в герметичному прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого доступу: використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, маєте будь-які проблеми зі здоров’ям або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте подалі від дітей.

Алергія / Дієтичні потреби

Pure Encapsulations, B12 Folate, Вітамін B12, 60 капсул
(5)
1288 грн
Доставлення