Огляд на Vitamin A+ Carotenoids, Вітамін А Ретінол, 90 капсул

Pure Encapsulations, Vitamin A+ Carotenoids

Огляд на Vitamin A+ Carotenoids, Вітамін А Ретінол, 90 капсул

Pure Encapsulations, Vitamin A+ Carotenoids

Опис

Вітамін А з лютеїном, зеаксантином і астаксантином для підтримки клітинної, очної та імунної функції, а також каротиноїди для здоров’я сітківки та макули.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в упаковці: 90 Кількість на порцію / Вітамін А (як ацетат вітаміну А) 1‚500 мкг / 167%лютеїну FloraGlo 3 мг / *Зеаксантин 500 мкг / *Астаксантин AstaReal (з екстракту водоростей Haematococcus pluvialis) 500 мкг / Добова норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: порошок кореня червоного буряка, вегетаріанська капсула (целюлоза, вода), гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Без глютену / без ГМО / гіпоалергенний.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 1 капсулі щодня під час їжі.

Запобіжні заходи

Зберігайте запечатаними в прохолодному та сухому місці. Захист від несанкціонованого втручання: використовуйте, лише якщо пломба не пошкоджена. Вітамін А на рівнях понад 10 000 МО може призвести до несприятливих побічних ефектів, включаючи вроджені дефекти. Якщо ви вагітні або годуєте грудьми, будьте здорові стані або приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби