Огляд на Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул

Thorne, 5-MTHF 1 mg

Огляд на Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул

Thorne, 5-MTHF 1 mg

Опис

Активна фолієва кислота для настрою, здоров'я серця, розвитку плоду та підтримки нервів.

5-МТГФ є активною, готовою до тканин формою фолієвої кислоти. Це незамінний витамин В, який підтримує метилювання. Багато людей не отримують достатньої кількості 5-МТГФ через порушення роботи кишківника чи печінки або через їх генетичний склад.

Багато людей не отримують достатньої кількості 5-MTHF (L-5-метилтетрагідрофолату), активної форми фолієвої кислоти, тому що вони мають порушення роботи кишечника або печінки, або тому, що вони входять до трійки з п'яти американців, чий генетичний склад ускладнює для перетворення фолієвої кислоти на активний 5-MTHF. Дефіцит фолієвої кислоти пов'язаний з немовлятами з низькою масою тіла та дефектами нервної трубки, тому Центри з контролю захворювань рекомендують добавку фолієвої кислоти всім жінкам дітородного віку. Оскільки 5-МТГФ також сприяє виробленню серотоніну, мелатоніну, дофаміну, адреналіну та норадреналіну, добавки підтримують здоровий настрій.

Примітка: 1 мг 5-MTHF рекомендується для підтримки плоду під час вагітності; Варіант 15 мг рекомендується лише за призначенням лікаря.

Жінці дітородного віку важливо отримувати достатню кількість фолієвої кислоти – не лише тим жінкам, які планують завагітніти. Оскільки половина вагітностей є незапланованою, будь-яка жінка, яка може завагітніти, повинна отримувати достатню кількість фолієвої кислоти щодня. Споживання фолієвої кислоти особливо важливо перед зачаттям і на ранніх термінах вагітності, оскільки його найбільша потреба припадає на перший триместр – коли жінка може навіть не знати, що вагітна. Додавання активної форми фолієвої кислоти-5-MTHF (L-5 метилтетрагідрофолат) завжди краще.

Діючи разом з витамином В12, 5-МТГФ діє як донор метильної групи, тим самим полегшуючи перетворення амінокислоти гомоцистеїну в метіонін. Підвищений рівень гомоцистеїну є фактором ризику для низки небажаних станів здоров'я. Донорство метильних груп є життєво важливим для багатьох процесів біохімічної конверсії, включаючи синтез серотоніну, мелатоніну та ДНК.

Рекомендоване використання

Приймайте по 1 капсулі один-три рази на день або відповідно до рекомендацій лікаря.

Інші інгредієнти

Мікрокристалічна целюлоза, капсула з гіпромелозою (отримана з целюлози), лейцин, діоксид кремнію.

Попередження

Очевидний тампер: Використовуйте лише в тому випадку, якщо флакон закритий. Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці.

Якщо ви вагітні, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: одна капсула
Одна капсула містить:% Щоденна вартість
Фолат (1 мг як L-5-метилтетрагідрофолат †)1,7 мг DFE425%
Щоденна вартість (DV) † У цьому продукті використовують L-5-метилтетрагідрофолат Gnosis SpA (Extrafolate-S).
Thorne, 5-MTHF, Метилфолат 1 мг, 60 капсул
(4.9)
1236 грн
Доставлення