Огляд на Nutrasal, PPC 5 ml, Поліенілфосфатидилхолін ПЕФХ, 236.5

Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine

Огляд на Nutrasal, PPC 5 ml, Поліенілфосфатидилхолін ПЕФХ, 236.5 мл

Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine

Опис

Ви можете знайти шлях до здоров’я та гарного самопочуття з PPC Polyenylphosphatidylcholine від Nutrasal. Ця формула може підвищити рівень холіну в крові здоровим способом для підтримки різних станів. Він може впливати на мембрани, щоб полегшити кілька фізіологічних проблем.

Ця добавка від Nutrasal поставляється з PhosChol, який може бути вашим найкращим джерелом очищеного PPC. Це життєво важливо для виробництва хімічної речовини в мозку, яка може підтримувати різні стани, пов’язані з мозком, такі як стрес і тривога. PPC може сприяти здоровій імунній відповіді та продуктивності, а також певною мірою гальмувати старіння.

Вражаючі переваги, які може запропонувати PPC, включають підтримку серцево-судинної системи та кровообігу на додаток до захисту гепатоцитів. Здається, підтримує захист слизової оболонки шлунка. Жінки можуть отримати особливу користь від PPC для полегшення дискомфорту, пов’язаного з передменструальними симптомами.

Почніть приймати PPC поліенілфосфатидилхолін від Nutrasal і підтримуйте функції свого організму.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 чайна ложка (5 мл) Кількість на порцію / % добової нормиКалорії 30Калорій з жиру 30Загальний жир 3 г / 5Насичені жири 0 г / 0Поліненасичені жири 0,5 г / Мононенасичені жири 2 г / Фосфатидилхолін (як поліенілфосфатидилхолін (PPC) із сої) 3 г / Вітамін Е 7 МО / 23 Інші інгредієнти: гліцериди, жирні кислоти, етанол. Не містить: пшениці, глютену, крону, соєвого білка, дріжджів, молочних продуктів, штучних барвників, підсолоджувачів або консервантів.

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2/3-1 ч.л. на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати при контрольованій кімнатній температурі 59°F - 86°F (15°C - 30°C). Не приймайте, якщо захист від несанкціонованого доступу пошкоджений або відсутній. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Алергія / Дієтичні потреби