Огляд на Enzymedica, GlutenEase, Ферменти для Глютену, 120 капсул

Enzymedica, GlutenEase

Огляд на Enzymedica, GlutenEase, Ферменти для Глютену, 120 капсул

Enzymedica, GlutenEase

Опис

Повна формула для перетравлення глютену та казеїну

Багато людей відчувають труднощі з перетравленням білків, а саме від глютен і казеїн, які зазвичай зустрічаються у вуглеводній їжі. Це призводить до дискомфорту, зокрема епізодичного газоутворення та здуття живота. Навіть ті, хто дотримуються дієти, що не містить глютену та казеїну, можуть відчувати труднощі через їх контакт з іншими шкідливими продуктами.

Добавка GlutenEase містить суміш протеази Protease Thera-blend (G1) та активність DPP-IV для покращення перетравлення їжі, що містить глютен та казеїн. Ферменти амілази для перетравлення крахмалю сприяють перетравленню вуглеводів із зернових, а саме пшениці, що містять глютен.

Thera-blend — це ексклюзивний процес, який поєднує декілька штамів ферментів, що діють за різних рівнів кислотності. Було доведено, що ферменти, отримані методом Thera-blend, втричі ефективніші та діють більш ніж у шість разів швидше, ніж найбільш популярні дієтичні добавки для підтримки травлення.

Використання

Приймати по 1 капсулі з шкірним прийомом їжі, що містить глютен та казеїн. За потреби можна приймати більше капсул.

Композиція

Повністю вегетаріанська капсула (целюлоза, вода).

Не містить яєць, молочних продуктів, консервантів, солі, сахарози, сої, пшениці, дріжджів, горіхів, кукурудзи, глютену, казеїну, картоплі, рису, штучних барвників та ароматизаторів.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 120
 Кількість в 1 порції% від добової норми
ДПП-IV1000 ДППУ 
Суміш амілазі Amylase Thera-Blend15 000 DU 
Суміш протеази Protease Thera-blend (G1)95 000 ХАТ 
Глюкоамілаза15 AGU 
 Добову норму не визначено