Огляд на Vinco, Brain/Memory with Huperzine A, Підтримка мозку, 6

Vinco, Brain/Memory with Huperzine A

Огляд на Vinco, Brain/Memory with Huperzine A, Підтримка мозку, 60 капсул

Vinco, Brain/Memory with Huperzine A

Опис

Якщо ви шукаєте добавку, яка може працювати для підтримки здорової функції мозку, ви можете спробувати Brain/Memory з Huperzine A від Vinco.

Зокрема, Vinco включив гуперзин А в цю добавку. Гуперзин А може потенційно полегшити певні симптоми, пов’язані з легким зниженням когнітивних функцій; Зокрема, це може спрацювати для пригнічення розпаду ацетилхоліну, який є нейромедіатором, який відіграє ключову роль у пам’яті та навчанні.

Крім того, Brain/Memory with Huperzine A містить такі інгредієнти, як ацетил-L-карнітин. Ця амінокислота може підтримувати діяльність мітохондрій, які є частинами ваших клітин, які виробляють енергію для живлення мозку та інших органів. Завдяки своїм антиоксидантним властивостям ацетил-L-карнітин також може працювати для захисту клітин вашого мозку від пошкодження вільними радикалами.

Last‚ Brain/Memory with Huperzine A містить фосфатидний комплекс, що складається з фосфатидилхоліну, фосфатидилетаноламіну та фосфатидилінозитолу, який може запропонувати додаткову підтримку для оптимальної когнітивної функції.

При рекомендованому розмірі однієї капсули два або три рази на день кожної пляшки Vinco's Brain/Memory з гуперзином А на 60 капсул має вистачити до 30 днів. Офіційний веб-сайт: http://www.vincoinc.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсулиПорції в упаковці: 30 Кількість на порцію / Ацетил-L-карнітин 350 мг / †Фосфатидний комплекс (соя) 500 мг / †24% фосфатидилхоліну.20% фосфатидилетаноламін.14% Фосфатидилінозит.Bacopa Monniera Extract 150mg / †20% Bacosides A&BVinpocetine 5mg / †Huperzine A (Fro Huperzia serrata extr.) 100mcg / †*Відсоток добових норм базується на дієті з 2‚000 калорій.†Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: желатин (капсула), целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію. Без пшениці, глютену, кукурудзи, молочних дріжджів. Цей продукт містить сою.

Дозування

Як дієтичну добавку для дорослих і дітей віком від дванадцяти років, приймайте від однієї до трьох капсул на день або за вказівкою кваліфікованого медичного працівника.

Запобіжні заходи

Тримайте в недоступному для дітей місці. Захист від несанкціонованого доступу: не купуйте, якщо пломба пошкоджена. Зберігайте в прохолодному‚ сухому місці. Застереження щодо алергенів: цей продукт містить сою.

Алергія / Дієтичні потреби